mandag den 6. marts 2006

For pokker da! Hvor er jeg bare ude af træning...

... når det gælder om at se film med mere eller mindre uhygge.

Siden sidst på eftermiddagen - efter en køretur hjem i snevejr (Et snevejr der heldigvis først tog rigtig fart da jeg var kommet hjem!) har jeg siddet i sofaen og genset en gammel kending, som jeg ikke har set, siden den blev vist på DR første gang. Jeg har jo IKKE DR2!

Dengang fik jeg oven i købet kun set de første 4 afsnit, så jeg har da noget til gode. I dag har jeg så nået de første 3 afsnit.

Jeg hentyder selvfølgelig til Lars von Triers "Riget I + II".

Bryder mig ellers ikke om Lars von Triers film, men lige netop "Riget I" fangede mig noget så gevaldigt dengang. Så, da det pludselig var muligt at få fat på begge dvd'er for 100,- i alt, så slog jeg til.
Indtil videre er jeg heller ikke blevet skuffet ved gensynet - finder den stadig lige vel uhyggelig af og til - men selvom jeg undervejs har fået flere mere eller mindre store chok, så er det nu alligevel en temmelig fed fornemmelse at blive forskrækket på en "sikker måde". Jeg tilskriver denne opståede mangel på "nerver af stål" - noget som jeg ellers havde i rigelige mængder da jeg var yngre - min ekstremt livlige fantasi, der lynhurtigt går i overdrive :o)

Derfor vil jeg også gå i seng lige om lidt og fordybe mig i "Sjælekrøniken", så jeg kan få "Riget" lidt på afstand - har godt nok ikke den store lyst til at drømme om Rigets univers i nat. Skal jo pokkers tidligt op og har derfor brug for min nattesøvn! *G*

Godnat - og sov godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar