søndag den 28. juni 2009

Der tages hul på feriedag 2

På trods af at Barnaby holdt mig vågen til midnatstide, vågnede jeg alligevel af mig selv ved 7-tiden. Prøvede om jeg kunne sove bare en halv time mere, men nix, så jeg kunne lige så godt stå op. Indtil videre har jeg fået rengjort badeværelset og været i bad og nu står den så på skolearbejde foran computeren.

Som i andre sommerferier har jeg lavet en arbejdsplan for ferien, men til forskel fra tidligere, har jeg denne gang taget højde for, at jeg ikke arbejder særlig effektivt, hvis jeg holder mig til en opgave ad gangen og færdiggør den, før jeg går i gang med næste. Til gengæld har jeg det helt fint ved at have gang i 5-6-7 eller flere opgaver ad gangen.

Så er der altid en af opgaverne, jeg har lyst til at lave. Derfor er min "arbejdskalender" for denne sommerferie også tom, fremfor at være fyldt op med opgaver for hver eneste dag.

Ofte oplevede jeg, at jeg ikke lige havde lyst til at forberede dagens opgave, og derfor blev mange af dem skubbet til "i morgen", med det resultat, at jeg de sidste dage af ferien var ved at drukne i opgaver.

Til gengæld er der gjort plads til, at jeg kan indsætte en lap med den løste opgave, når den er færdig. Eftersom alle opgaver er skrevet på lapper, har jeg hele tiden overblik over, hvilke opgaver jeg stadig mangler. Jeg tror, det er den rigtige arbejdsmetode for mig :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar