tirsdag den 16. juli 2013

Havebloggerbesøg fra Lolland

For pokker da for nogle hyggelige timer jeg har haft i selskab med Henriette, der tog den lange køretur fra Lolland op til mig på Stevns.

Fra det øjeblik vi havde sagt goddag, gik snakken lystigt - og det gjorde den så nærmest uafbrudt de næste mange timer ;) Mest om have og planter, men vi fik da også rundet andre emner.

At vise mit hus frem tog under fem minutter, hvorimod vi vist nærmede os en lille time, før vi var færdige med havevandringen - det fortæller jo en hel del om vores prioritering ;o) - og det er jo ikke fordi min have er særlig stor - men her er mange planter ;)

Jeg blev oven i købet også begavet med et strikket sjal og nogle små hæklede blomster - meget fine :) Tak igen, Henriette :)

Henriette fik taget en del billeder, som jeg er spændt på at se. Det er jo noget helt andet at se sin have gennem en andens linse.

Jeg selv fik slet ikke taget et eneste billede, så I må nøjes med et foto af en lilje fra flammebedet :)


Efter indtagelse af en let frokost gik der så frø i den og vi fik lavet en "frøpose" med forskellige frø, som hun kunne få med hjem.

Da Henriette jo er en haj til det der strikkeri, fik jeg derefter hjælp til hvordan jeg skal få syet en trøje (som min mor strikkede til mig for 3 år siden og som siden har ligget i en pose!) sammen, så det går jeg i gang med lige om lidt, mens jeg stadig kan huske instruktionen.

For en god times tid siden satte hun så kurs mod Lolland igen. Inden længe regner jeg med at tage en tur ned for at se hendes "landsted".

Nu gælder det dog sammensyningen af den der trøje...

2 kommentarer:

 1. Jeg kender så godt den skønne fornemmelse ved at vise sin have frem til en have-fælle. Man bliver "helt høj" af oplevelsen. Det vil jeg unde mig selv et par gange om året fremover.
  Jeg må over og se mere om besøget på Henriette´s blog.

  SvarSlet
 2. Det var da en super god idé :-) herligt at dele sin passion med andre ligestillede :-)
  Håber du nyder sommeren og sikke et dansk sommervejr vi har :o)
  Stort kram fra OddStyle

  SvarSlet