søndag den 4. august 2013

Et havebesøg

I dag har jeg besøgt endnu en have.


Haven har rigtig mange fuchsia, men også mange andre planter.

Jeg elsker at komme ud og se andre haver - der er så mange forskellige måder at indrette en have på, så man næsten altid kommer hjem med ideer til ens egen plet jord - også selvom havestilen er helt anderledes end ens egen.

Det var også tilfældet i dag.

Haven var meget velplejet og en fornøjelse at gå rundt i - og selvom det skarpe solskin gjorde fotograferingen lidt mere besværlig, så fik jeg da taget en bunke fotos.

En gang i mellem gik der heldigvis en sky for solen og så knipsede jeg ekstra meget i de få sekunder, det var tilfældet.


Fuchsia

Det var muligt at købe planter, mest fuchsia, til en billig penge, men da jeg ikke har overvintringsmuligheder, lod jeg pengepungen blive i tasken i dag :)


En lille karpefyldt dam med en bro over.

Denne robinie 'Twisty baby' gad jeg godt have en af i haven, da jeg synes den er meget smuk. Men, jeg tror ikke lige jeg skal have flere træer ind i min lille have...så er det godt at en af mine naboer har en, jeg kan beundre ;)

En sjov detalje under robinien var denne krukke - den ide vil jeg se om jeg ikke kan få implementeret i haven - en gang.

Mener jeg har frø liggende til denne pragtsnerle....må jeg se at få sået til næste forår, for den er godt nok smuk.Hvis du har lyst til at se denne have, så er der Åben have igen tirsdag aften.
Læs mere her: Åben have på tirsdag.

2 kommentarer:

  1. Superflot! Der er godt nok styr på tingene der.
    Jeg tror, jeg så samme have for nogle år siden.

    SvarSlet
  2. Ja, der var ikke et græsstrå, der lå forkert :) Det skal nok passe du har set haven tidligere, mener de sagde de havde holdt åben have i mange år :)

    SvarSlet