mandag den 14. oktober 2013

Knap fire timers arbejde krævede tre timers søvn

Ingen tvivl om jeg stadig ikke er helt på toppen, hvad angår fysisk formåen, men jeg fik faktisk klaret det meste af det jeg ville nå i dag, så jeg er glad.

At det så lige kostede mig ca. tre timers eftermiddagssøvn bagefter, det er mig velundt. Jeg HAR trods alt ferie - og kroppen må jo have haft brug for restitueringen :)

Siden jeg fik lavet kattesikring af størstedelen af haven, har det der med at fodre fugle været en nærmest ikke-eksisterende praksis, da jeg ikke ville gøre fugle-indfangningen nemmere for kræene.

Nogle (små)ting kan det  åbenbart tage rigtig lang tid at få lavet om på, men i dag, fik jeg altså flyttet stålrøret, som mejsekugleholderen står i, fra den indhegnede have om om til forhaven.

Her har mine katte nemlig ingen adgang, men de kan dog se på indefra stuen (Vinduets karm kan anes øverst til venstre).


Næste skridt udi etableringen af "fuglefodringspladsen" er ophængning af diverse foderautomater og så vil jeg have anskaffet mig et foderhus, der kan stå ved hegnet.

En anden fordel ved at fodre fugle i forhaven er, at det blive noget nemmere at komme til at fylde op med foder, når der ligger sne. Jeg har allerede i løbet af de tre vintre jeg har boet her (Flyttede ind december 2010) flere gange oplevet, at jeg slet ikke kunne komme i haven og fodre pga. snemasserne.

---

I dag var også dagen, hvor jeg fik taget hul på et af de større efterårsprojekter, nemlig oprydningen af mine to skure. Det er simpelthen utroligt, hvordan sådan et skur kommer til at se ud i løbet af en havesæson.

Det hjælper så heller ikke på, at jeg har rigtig mange ting stående i det store skur, som jeg overhovedet ikke bruger (Bl.a. en del stentøj + et testel fra dengang vi tømte min fasters hus)

Men, nu hvor jeg har besluttet mig for at afholde et forårs-garagesalg med alle de ting, jeg ikke har brug for (Inkl. min græsslåmaskine...hehe) , så kan jeg jo få sat kasserne med de ting op på loftet indtil foråret. 

Det burde frigøre næsten en hel reol, som jeg har meget brug for, eftersom stigereolen holdt flyttedag til det lille skur i dag. 

 Her ses det lille skur før oprydningen:

...og her er det efter oprydningen:


Jeg er ikke færdig med projektet endnu, da jeg stadig mangler at få havekrukker, pilestativer etc. sat i skuret.

Da jeg var nået hertil i oprydningen, kunne jeg dog godt mærke, at det var på tide at stoppe for i dag, så det gjorde jeg....næsten da.... 

Her til aften har jeg lavet knap 4 liter hindbærsaft i min "Saft-Maja". Var nemlig så heldig at få foræret 3½-4 kg frosne hindbær i dag - og da jeg ikke har plads i min bette fryser, måtte jeg jo koge dem til saft :)

Det med den manglende fryseplads har jeg dog tænkt mig at lave om på hurtigst muligt. Nu hvor jeg har fået flyttet en reol til det lille skur, er der nemlig plads til en lille kummefryser i det store skur. Jubi :)

Det kræver dog lige færdig-oprydning af skuret først....nå ja og så nogle penge til at købe fryseren for ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar