fredag den 17. oktober 2014

Det bliver bare så godt :)

...men det tager altså sin tid.


Vi fik købt nogle pæne sengelamper tidligere i dag. Det burde jo så ikke tage særlig lang tid at få sådan to sat op...haha...vi blev klogere, blev vi.

Vi opdagede nemlig ved udpakningen, at der slet ikke fulgte ledning med lamperne, så manden måtte lige endnu en tur i byggemarkedet og indkøbe ledning, stikdåser, afbryderknapper osv....og så kunne vi ellers gå i gang med at samle dem.

Første lampe er nu sat op, om lidt kommer den anden op, så skal det gamle spejl (af min fasters) sættes op og til sidst den lille knagerække....og så er vi færdige for nu.

Væggene er stadig uden udsmykning, men vi skal først finde de rigtige billeder, så der går nok lige nogle uger...(så er der også håb om jeg er kommet videre med sengetæppet...det sengetæppe jeg påbegyndte for 3½ år siden!)

Færdige eller ej, så er der ingen tvivl om at vi begge er meget tilfredse med resultatet af vores anstrengelser; det er dælme blevet godt.

2 kommentarer:

 1. Hvorfor er det lige at man sælger lamper uden ledning...
  I gamle dage... ;0)
  Ret sød lampe/lamper I har købt. det med lamper i soveværelset er ikke altid lige let. Vi har snart haft mange forskellige, men ikke fundet en vi begge har været glade for ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også mig en gåde...er bare glad for vi bor så tæt på et byggemarked...og bemærkede det, mens der stadig var åbent!
   Enig, det kan være meget svært at finde soveværelseslamper, man kan holde ud, men disse to kan vi begge lide, så der er da håb om at de holder længe :)

   Slet