tirsdag den 17. oktober 2017

Av, mine havemuskler...

Selvom det nu er to dage siden jeg sidst var i haven, kan jeg stadig mærke det temmelig meget i mine havemuskler(=muskler man ikke anede/havde glemt man havde, når man har holdt pause fra havearbejdet.)

Det skal nok blive "sjovt", når jeg i morgen skal til sidste "eftertjek" hos fysioterapeuten efter jeg har været tilmeldt deres GLAiD-forløb. Et træningsforløb for slidgigtsramte. Jeg skal nemlig udføre en lille fysisk test, hvilken de allerede nævnte havemuskler vånder sig ved tanken om...! :)

I går var vi i Lund i Skåne - jeg skulle til tandlæge - og bagefter besøgte vi min mor - og så var den dag gået.

På grund af voldsomt mange udgravninger og opgravninger i Lund bymidte, måtte vi parkere noget længere væk end normalt. Men, så fik jeg da taget lidt billeder undervejs tilbage til bilen :)

Domkirken i Lund er en meget smuk bygning, synes jeg.


 I dag er gået med skolearbejde. Jeg har en hel del jeg gerne vil have lavet, inden vi starter igen i næste uge - og da jeg ikke gider sidde med det lørdag og søndag, må jeg få det lavet nu.

Derfor har planen været, at jeg ville i haven to af feriens sidste fire dage, men vejrudsigten lyder nu ikke særlig opmuntrende, så det er muligt jeg i stedet forbliver indendøre og så får lavet ekstra meget skolearbejde, så jeg i stedet vil have tid til at gå i haven efter arbejdstid i de næste par uger. Vi får se, hvordan vejret arter sig.

--

Sidste år oplevede jeg at måtte køre på sommerdæk efter nattefrost på våde veje - det var ikke sjovt, så derfor sagde jeg allerede dengang til Carsten, at vi i år skulle få skiftet dæk i efterårsferien - og det skete så i dag. Dejligt.

10 kommentarer:

 1. God arbejdslyst med hvad du nu finder på at lave.
  Det kan vist godt blive havevejr i dag, det satser jeg i hvert fald på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg nåede desværre ikke i haven i dag, da jeg havde diverse aftaler i løbet af dagen. Men, det har nu været en god dag alligevel :)

   Slet
 2. Håper at været er fint i dag så du får vært litt i hagen! Flotte bilder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde ret meget andet at lave, så haven blev det ikke til.

   Slet
 3. Havearbejde viser os muskler, vi slet ikke aner, at vi har :-)
  Det er altid en god ide, at planlægge lidt efter vejret når man har mulighed for det, så god arbejdslyst om det så bliver i haven eller med skolearbejde.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha..nemlig :)
   Jeg nåede så ikke i haven i dag, men pyt. Jeg nåede noget andet :)

   Slet
 4. Håber da at du kom i haven i dag, i det smukke vejr. Her var det i hvert fald dejligt, men jeg kom ikke i haven.
  Så fik jeg også set lidt af Lund, tak for det.
  Sikke mange løg du har fået lagt (og købt), det ser godt ud med nedklipningen af stauderne, og den fine stensti - jeg glæder mig til at se det hele til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til foråret. Jeg er faktisk ikke ret glad for at lægge løg, det er hårdt og besværligt fordi jeg har så lidt plads...men så om foråret, så ELSKER jeg at jeg har gjort det :)

   Slet
 5. Domkirken i Lund er vakker. Flotte bilder.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet