mandag den 6. august 2018

Havefestival i Holte og omegn 9.- 10. juni (Mange fotos!)

Jeg har fem indlæg liggende, jeg ikke har fået skrevet færdige - og det er da for åndssvagt - når jeg nu for længst har lagt billederne, der skal bruges til dem, ind.

De er så ikke just særligt aktuelle - men da det er billeder fra forskellige havebesøg/planteskolebesøg går det nok.

Her er i hvert fald det første.

Søndag d. 10. juni var der 13 åbne haver i Rudersdal Kommune, så vi kørte en tur mod nord. Den første have vi besøgte var Nina Ewalds have.Bagefter smuttede vi ind i genboens have, hvor der også var åbent.

Så var vi egentlig ved at være mætte af indtryk, men vi kunne se, at vi lige kunne nå Jane Schuls have, inden den lukkede, så der skyndte vi os hen:

Det var tre vidt forskellige haver, men der var inspiration i alle tre haver. Jeg var dog mest begejstret for Ninas have, da der var flest ideer jeg kunne tage med mig til min egen have. F.eks. har jeg jo nu fået mig et stort insekthotel :)

13 kommentarer:

 1. Pga indtrufne omstændigheder har vi ikke besøgt en eneste åben have i år, ikke engang dem, det var planen, at vi skulle besøge. Dit billede af vandtønden mindede mig om, at vores tønde på et tidspunkt begyndte at blive utæt (gistne hedder det vist) i tørken, så nu sørger vi for at holde den fugtig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu også kun set de tre haver....hvis ikke det var fordi jeg havde deltaget i vores havetur til Nordjylland :)

   Slet
 2. Ja bedre sent end aldrig, det var da fine haver, I har besøgt.
  Vi har kun besøgt Maries have omkring 1.6. og Susanne omkring 1.7 Den gang snakkede vi meget om tørken, her to måneder efter er det stadig aktuelt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tørken er stadig aktuel - åbenbart de næste fem uger, mindst. Suk.

   Slet
 3. Flotte bilder fra mange hagebesøk. Dere har så mange fine hager å besøke, og bedre sent enn aldri med å legge ut bilder. Jeg vet alt om hvordan det er ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan ikke nå det hele. Måske jeg gør som Karsten foreslår længere nede: at vente med at lægge billeder fra Nordjyllandsturen ud til det bliver vinter :)

   Slet
 4. Det er så hyggeligt at besøge fine haver. Altid inspirerende! Vi har simpelt hen ikke nået nogen havebesøg i år fordi flytningen har fyldt så meget, så jeg takker for at du har taget mig med på tur i mit gamle hood :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er klart I har haft andet at se til :)
   Holte er også mit gamle hood, så vi kørte lige op forbi Skovlyporten bagefter. Der boede jeg 2½ år i 90'erne, mens jeg læste til lærer. Ret sjovt at se igen, selvom jeg næsten ikke kunne kende det.

   Slet
 5. Hej Esther

  Jamen ja det er jo spændende haver. Alletiders at have liggende!
  Har du overvejet evt i stedet at udgive om vinteren? Hvor der ofte er længere mellem snapsene af denne kvalitet:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Det var da slet ikke en dum ide at vente med at vise billeder fra Jyllandsturen til en gang det bliver vinter. Det vil jeg overveje :) Tak for tippet.

   Slet
 6. Wooooo masser af skøn inspiration af haverne i dine billeder.
  Tak for turen.

  Charlotte

  SvarSlet
 7. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
  I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
  which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังออนไลน์

  SvarSlet