onsdag den 20. maj 2009

Lidt om broderier

2009-05-20 18:56:58 2009-05-20 16:56:58 Selvom jeg ikke har skrevet om broderier et pænt stykke tid, betyder det ikke, at jeg ikke har siddet med nål og tråd. Jeg kunne bare ikke skrive ret meget om det, eftersom mit forrige projekt var en fødselsdagsgave til min mor. Nu har hun modtaget gaven - og heldigvis blev hun glad for gæstehåndklædet med de to killinger.

 

 Jeg er allerede i fuld gang med næste projekt; den julekalender jeg har lovet en kollega at lave. Efter at have haft lettere bøvl med at se tydeligt nok under arbejdet med håndklædet - ramte tit forkert, (Har desværre på fornemmelsen, at jeg har fået efterstær, for jeg synes mit syn er blevet lidt "sløret" igen. Skal tjekkes i næste uge, så nu må vi se om jeg atter skal under kniven) er det skønt at kunne se meget tydeligt, hvor jeg skal stikke i det noget grovere aida. Jeg ved godt der er længe til jul endnu, men jeg ved også godt, at jeg får meget mere travlt til næste skoleår, så derfor vil jeg gerne have den lavet færdig senest i sommerferien. Jeg begyndte på den i torsdags (d. 14.5.) og er allerede nået et pænt stykke vej:

 

 Hvormeget jeg når i denne miniferie er dog uvist. Hytten skal have en ordentlig tur med rengøringsremedierne og desuden er der lige en "smule" rettearbejde: 23 danske stile 21 danske diktater 21 læseprøver 22 engelske opgavesæt (1. del) 22 engelske opgavesæt (2. del) Puh, bliver da helt træt bare ved at se det på skrift. Planen er at tage et par bidder hver dag, så jeg forhåbentlig er færdig senest lørdag aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar