lørdag den 22. november 2014

Har stadig kraftige hosteanfald, men nu går det da fremad

I går var første dag. hvor jeg kunne holde mig vågen i mere end en halv time ad gangen. Det passede jo meget godt med, at der kom lidt læsestof med posten:


I dag har jeg haft noget mere energi, omend det nu er manden, der har lavet det meste af det "tunge arbejde", såsom at køre jord hjem og derefter hælde det i den ene mistbænk.

Jeg lagde blot løgene og ja, de ligger ret tæt, men mistbænken er jo kun et midlertidigt opholdssted for dem, så det går nok.


Efter løgene var blevet lagt, smed manden jord over og så gik han i gang med et af de nye "jule-tiltag" her på matriklen.

Jeg har aldrig før haft udendørs lyskæder oppe, da det virkede alt for bøvlet, men nu har jeg jo fået en mand i huset og sådan en opgave klarer han gerne...så nu har vi fået lyskæder på skuret og jeg nyder synet :)

Desværre er det ikke nemt at tage billeder af, så I må nøjes med nedenstående billeder.


Imens manden fiksede lyskæden gik jeg en tur i haven med beskærersaksen og indsamlede materiale, som matchede de indkøbte roser og buksbomgrene og så satte jeg mig ved spisebordet og gik i gang med mine to første forsøg udi dekorationer i oasis.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, især 2. forsøg (nederst til højre) og især fordi jeg jo ikke før har prøvet at lave den slags dekorationer.

Som barn har jeg lavet de sædvanlige juldekorationer med et lys i en klump ler, gran rundt om og så masser af julepynt på; små piberensernisser og kunstige fluesvampe.

Det er så faktisk også den eneste slags dekorationer, jeg har lavet, så det var en god fornemmelse at opdage, at jeg godt kan få noget hæderligt ud af "rigtige" dekorationer.

Jeg har i hvert fald fået blod på tanden og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg arbejder med oasis :)

Mens jeg sad og var i gang med første dekoration, kom manden ind og gav sig til at pudse diverse sølv- og kobberting, så de strålede :)

I morgen er det planen, at vi får gjort "juleklar" i udestuen. Jeg er tyvstartet på et par dekorationer, som dog ikke er helt færdige endnu.


Jeg glæder mig meget til at se, hvordan der kommer til at se ud derude. Det er jo igen en ting jeg ikke har prøvet før; at lave juleudsmykning i udestuen.

2 kommentarer: