fredag den 26. februar 2016

Han er bare go'...

...ham, kæresten min.

Det er jo et evindeligt problem for mig at få plads nok til mine frølinger - og derfor er udestuens gulv og diverse flader derude tæt besat med skobakker med småplanter fra marts/april til juni.

Ude i haven er jeg vant til at tænke i højden, eftersom haven ikke er så stor, så hvorfor ikke også gøre det mht. frøbakkerne. (Så kan jeg jo få plads til endnu flere...hihi.)

Jeg fandt et billede på nettet af noget, der mindede om den ide jeg havde i hovedet, viste det til kæresten og fortalte, der dog skulle være plads til fem skobakker.

Han satte sig til at beregne og i mandags indkøbte vi så træet og jernstængerne. Alle dele blev savet ud, boret og så malede jeg brædderne.

I går begyndte han så at samle stativet og her for en times tid siden stod det så færdigt og jeg er SÅ glad og tilfreds med det :)
 Stativet er allerede taget lidt i brug :)
Jo, ham har jeg sørme været heldig med :)

13 kommentarer:

 1. Du har godt nok været heldig med den kæreste :) Du skulle have friet til ham d. 24. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps er meget heldig med ham...men det der med at fri...det venter vi lige med :)

   Slet
 2. Ej, hvor er det smart!!! Så flot lavet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det siger jeg videre. Jeg er også meget begejstret for det :)

   Slet
 3. Godt tænkt!

  SvarSlet
 4. Det må jeg sige han er en rigtig handymann som kan trylle. Hvor dejligt, Må sige lige som Lisbeth at du har været heldig med ham kæresten.
  Den bliver da hurtig fyldt op, hvis jeg kender dig ret, men så kan kæresten heldigvis lave en mere. For med alle de frøposer du har, så ....'
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha...ja...han har allerede sagt, at der godt kan være plads til et stativ mere derude...Nu må vi se om han gider lave et til. Min kusine er også interesseret i et :)

   Slet
 5. Hvor er den blevet fin - og den er godt nok smart med plads til rigtig mange potter - det er da bare med at komme i gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det siger jeg videre :) Ja, jeg skal også i gang med at så lige om lidt :)

   Slet
 6. Vilken fantastisk idé, och snygg är den också.
  Ha en fin helg!
  Marika

  SvarSlet
 7. God ide at tænke i højden.. smart.

  SvarSlet