torsdag den 12. maj 2016

Det var lige hvad der manglede...!

Det havde jeg bare slet ikke brug for.

Nu, hvor jeg, langsomt, er begyndt at få så meget energi tilbage, at jeg, trods alt, kan lave lidt i haven 1-2 timer om dagen...så har ryggen (=lænden) valgt at give "et knæk"...så jeg nu er temmelig ukampdygtig.

*Fnys*

Omlægningen af forhaven går i gang i løbet af næste uge, stenene ankom i dag - og vi er ikke færdige med at tømme den for planter endnu. Stakkels kæreste...nu bliver det ham, der skal grave, mens jeg står og peger og dirigerer....men som han sagde med et skævt smil:
Det er du nu også så god til...!
Arh, men altså!

Må trøste mig med, at jeg trods alt kan lave noget, såfremt kæresten løfter planter og krukker og jord op i arbejdshøjde...men for filan da, hvor det irriterer mig.

Det er jo på høje tid at få udplantet dahliaerne, så der bliver plads til tomaterne i udestuen....! Ved ikke lige, om kæresten vil kunne plante dem "korrekt"...

Jeg kan ikke holde ud at sidde så længe foran computeren, så jeg vil slutte af med et par billeder fra haven. Nogle af dem er fra i dag, nogle er fra forleden.
 Den lille "pind" jeg fik for et par år siden, har nu endelig fået etableret sig og er ved at blive en fin kamæleonbusk. Den har haft rigtig godt af at blive "sat bag tremmer".. :)
 Clematis alpina 'Cyanea' og 'White Swan' er i blomst.
 Den første (blå) lupin er på vej. Den har selvsået sig på terrassen, mellem husmuren og fliserne og jeg nænner ikke at fjerne den.
 Den heuchera jeg købte hos Westphal i efteråret er blevet rigtig flot. Jeg har ikke navnet på den, men med de bladtegninger tror jeg nu egentlig mere det er en heucherella. Uanset hvad det er, er den dog fin.
 Jeg har stadig nogle af de "fejlfarvede" tulipaner tilbage...og ja, jeg ved godt der vokser græs og andet skidt der...men jeg kan ligesom ikke få det fjernet lige nu...
En af mine yndlingstulipaner 'Helmer' blomstrer også nu. Dem får jeg også færre og færre af hvert år, men har da vist stadig omkring 30 tilbage.

Som nævnt tidligere, ankom de nye chaussesten til matriklen kl. 7.30 i morges.
Nu skal de så bare lægges, men det er heldigvis ikke mit job :)
Jeg glæder mig bare over, at omlægningen af forhaven endelig kommer i gang meget snart.

9 kommentarer:

 1. Ej, hvor træls , pas nu på dig selv og lad kæresten grave mens du peger😀
  Fine ting du viser fra haven.

  SvarSlet
 2. hvor træls, det var da også pokkers at det skulle ske, men du må en tur en kiropraktiker, og få en omgang massage så du hurtig kan komme på benene igen. Det ser ellers spændende ud
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Æv da også hvor er du uheldig, kiropraktor kan anbefales, men mon ikke du er i gang med et eller andet. Godt du har fået sådan en rar kæreste :)
  God bedring.

  SvarSlet
 4. Hmmmm, altså ja hvad skulle det nu lige gøre godt for. Så hvis du nu holder dig nogenlunde i ro og kun bruger pegefingeren. så er jeg sikker på kæresten nok skal klare resten. Pas nu godt på dig, det kan vist ikke siges for tit :o)
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 5. Øv! Godt du har din søde kæreste. Jeg vil også kalde den lille staude en heucherella.

  SvarSlet
 6. Rigtig god bedring. Mums sikke nogle lækre sten...

  SvarSlet
 7. Ja, det er da uheldigt - æv. Men med stille fremfart kommer du måske hurtigt ovenpå igen. God arbejdslyst til kæresten.

  SvarSlet
 8. Huff, du er nå virkelig uheldig! Feilfargede tulipaner synes jeg var virkelig flotte ;)

  God bedring!

  SvarSlet
 9. Hej Esther.Øv at du nu også skal plages med en dårlig ryg.
  Godt at kæresten er flink til at hjælpe til.
  Flot heuchera du har købt.........er vil med de planter.
  Men ellers gror alting da godt hos dig.God bedring og pinse Knus Jette

  SvarSlet