onsdag den 22. juni 2016

...og stikket blev trukket ud...

Godt nok havde jeg problemer med computeren sidste gang jeg skrev indlæg her (31. maj!), men det fixede kæresten samme aften. Så det er altså ikke tekniske problemer, der har holdt mig fra bloggen.

Men - samme aften valgte jeg spontant at droppe alt, der hed blogskrivning/læsning - for en periode. Jeg trak - kort sagt - "blog-stikket" ud.

Både min læge og min coach har jo sagt, jeg skulle have RO i hovedet....og eftersom bloglæsning og -skrivning pludselig føltes som et "pres"....tja....så var det jo ret ligetil...

...og JA, det har givet mere ro i hovedet at slippe bloggen uden først at overveje det i flere dage...

I dag har jeg dog - for første gang i 22 dage - LYST til at skrive et indlæg - og eftersom jeg jo stadig helst kun skal beskæftige mig med ting jeg har lyst til....så... :)

Til dem, det skulle interessere: Hvad angår stressen, så er jeg stadig sygemeldt, men vi (min læge, arbejdspladsen og mig) satser på, at jeg er klar igen 1. august.

Forøvrigt...alt det der med at rende til læge "i tide og utide", når man er sygemeldt....det er måske slet ikke så tosset.

I hvert fald har min læge villet have mig tjekket for "alt mulig fysisk"...og derfor har jeg også været hos neurolog, der kunne udelukke at mine hovedpiner skyldtes noget neurologisk. (Hurra, hurra - forøvrigt har jeg ikke ret tit hovedpine nu...jo...når jeg pludselig bliver en smule presset/skal flere ting på en dag, så får jeg hovedpine...så det er jo ret tydeligt, at hovedpinerne skyldtes stressen.)

Nå, men jeg har så også fået konstateret for lavt stofskifte, hvilket gør en meget træt....så nu er jeg på indkøring med piller, der skulle hjælpe på det...Det går der nok en måneds tid med endnu, men så burde pillerne også være "indstillet" til august.

..og nu ikke mere om sygdom/skavanker!

I løbet af juni måned er der jo (heldigvis) også sket andet end lægebesøg....

 • Jeg har haft afslutning på blomsterbindingsholdet (og har tilmeldt mig efterårsholdet!)
 • Vi har været på indkøbstur til Tyskland - jeg fylder jo snart 50
 • Vi har holdt kærestens fødselsdag over tre dage...fordi vores familiemedlemmer ikke kunne den samme dag...Kæresten klagede ikke; det betød jo lagkage tre dage i træk... ;)

Havemæssigt er der også sket en del - udover alt det, der er sprunget ud (og allerede visnet igen)

 • Buksbomhækkene er - endelig - blevet klippet
 • Det samme er dværgsyrenen og spireæaen
 • Vi har haft gang i et større oprydningsarbejde i haven; det ses, når jeg ingen energi har
 • Min nye forhave har stået under vand, da vi fik et lille skybrud
 • Jeg har købt nye planter - til en superpris - og fundet plads til dem alle :)
 • Nå ja...og så er min elskede 'Lykkefund' sprunget ud....i år er det begge to, der stråler.

Nogle af ovenstående punkter uddyber jeg nok i et senere blogindlæg. Hvad angår bloglæsning, så får jeg næppe fulgt op på alle jeres blogs lige her og nu...men det skal nok komme.

Nu vil jeg gøre klar til at komme ud ad døren...skal til læge....Jobcenteret skal have en lægeerklæring.

10 kommentarer:

 1. Hej Esther
  Heldigvis har jeg jo set dig på fb, så jeg troede, at det stadig var computeren, det var galt med. Nok en god idé at trække stikket ud, alt det bloggeri kan godt stresse lidt, hvis man ikke har det så godt. Der er jo sket lidt af hvert i din have, mens du har holdt pause, kan jeg se.
  Men fortsat god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, computeren blev fikset allerede samme aften...han genstartede den blot et par gange efter at have hevet et stik ud...! Computere er altså underlige :D

   Slet
 2. Hejsa Ester.
  Du da ærlig om dig selv,SÅ kommer du langt - kan da godt forstå du føler stresset når du har for lavt stofskifte.Husk der en gruppe på fb der kan hjælpe dig med tal for tal er ikke bare tal....alt det bedste til dig .
  Kærlig hilsen Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe

   Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med tal? Vil du uddybe? :)
   Kh

   Slet
 3. Hej Esther.Velkommen tilbage igen.........har jo savnet dig.
  Men godt at din læge har godt tjek på dig.
  Og lidt er der da sket hos dig.Glæder mig til fortsat at følge dig.Lige nu er det jo alle de smukke roser og klematis der dominerer i haven.Og jeg mangler altså at klippe min buskbom hække.Men er ellers godt med i haven.Skal jo snart til London og Hampton Flower Show.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Esther
  Fornuftigt at trække blog-stikket ud, det skal jo gerne være en hyggestund at blogge og lave indlæg og ikke en belastning ;)
  Dejligt der stadig er overskud til at nyde haven og alle dine projekter.
  Det lyder rigtigt fornuftigt at du stadig er sygemeldt, ting tager jo den tid ting tager og det skal man jo nok ikke ignorere ;)
  God bedring og jeg vil glæde mig til at se mere til din sommerhave når overskuddet er der ;)

  SvarSlet
 5. Så hyggelig at du blogger litt igjen! Ja, en skal ha lyst til det, for hvis ikke blir det bare mer stress...

  SvarSlet
 6. Jeg tror at det var godt at du trak stikket ud.... bloggeri skal være lystbetonet og glædeligt, ikke en masse på en to-do-liste, som man synes man er nødt til at lave og gøre.
  Hold nu tempoet nede ....

  SvarSlet
 7. Der var du jo igen :o) det var godt du trak blogstikket ud,så du kunne slappe lidt af på den front. Det med lægebesøg, det er da ikke ikke så ringe og det var da godt du fik et 50 km eftersyn så der blev fundet ud af hvorfor du var træt.
  Alle burde gå til læger og blive tjekket når man kommer op i den høje alder :o)
  Pas nu forsat på dig selv.
  Stort knus fra mig

  SvarSlet
 8. Kære Esther.
  Dejligt at høre fra dig, da jeg var begyndt at tænke på hvad du mon gik og lavede. Godt at trække stikket ud når det er et pres, og vende tilbage når man har lyst.
  Lægebesøg, er godt for mange ting - godt at de fandt ud af at du havde for lavt stofskifte . for ja det bliver man nemlig rigtig træt af.
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet