onsdag den 19. oktober 2016

Flere urtepotteskjulere

Forleden faldt jeg over billige urtepotteskjulere i SuperBrugsen...og da jeg jo er pænt hårdt ramt af "forny-dine-urtepotter-med-vintage-paint-dillen" for tiden, så røg der lige nogle flere urtepotter med hjem.

Mere maling og voks har jeg forlængst været ude og købe. Denne gang er malingen dog i små bøtter, da jeg først ville afprøve farverne, før jeg investerer i de store bøtter.

Lidt om hver enkelt urtepotte - fra venstre mod højre, række 1, 2 og 3:

1. Maling: 'French Beige' - Voks: 'Pearl'
Denne har jeg ikke gjort så meget ved. Den fik en tur i opvaskemaskinen, så den kom til at se endnu mere slidt ud. Derfor er den kun behandlet indeni, hvor den var rigtig grim.
2. Maling: 'French Beige' - Voks: 'Pearl'
3. Maling:  'French Lavender' - Voks: 'Pearl'
4. Maling:  'Black Velvet' - Voks: 'Antique Gold'
5. Maling:  'French Beige' - Voks: 'Pearl' - Den er nu blevet til en smuk paraplyholder :)
6. Maling:  'Dusty Blue' - Voks: 'White'
7. Maling:  'Soft Sand' - Voks: 'Antique Gold'
8. Maling:  'French Lavender' - Voks: 'Pearl'
9. Maling:  'French Lavender' - Voks: 'Pearl'
1. Maling: 'Old Turquiose' - Voks: 'Antique Gold'
2. Maling: 'Old Turquiose' - Voks: 'Antique Gold'
3. Maling: 'Soft Sand' - Voks: 'Antique Gold'
4. Maling: 'Dusty Blue' - Voks: 'White'
5. Maling: 'Soft Sand' - Voks: 'Antique Gold'
6. Maling: 'Soft Sand' - Voks: 'Antique Gold'
Disse tre er malet med 'Old Turquiose'. Voksen må vente lidt, da jeg vil afprøve en ny farve...og den skal jo lige købes først.
For sjov prøvede jeg også at male et græskar med 'Old Turquiose' og 'Antique Gold'-voks. Jeg plejer slet ikke at have græskar, men vi får gæster på lørdag og så synes jeg det kunne se fint ud ved døren.
I dag får jeg nok ikke malet noget, da der er en pakke på vej til mig fra Thyboesminde Stauder.... jeg har netop fået brugt mit gavekort der.
Stauderne planter jeg i det ledige højbed vinteren over - og så kan de komme ud i Flammebedet, når jeg har fået "renoveret" det til foråret.

Ellers står i dag vist mest på oprydning. Krea-rummet trænger til en overhaling. Nu må vi se hvor langt jeg når. Planterne bliver dagens vigtigste opgave.

Hav en god dag :)

P.S. Har nu fået opdateret min blogroll. Har været omhyggelig, men det er ingen garanti for, at jeg ikke kan have glemt nogen. SÅ, hvis din blog mangler, så skriv det lige i en kommentar, ikke? Tak :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar