tirsdag den 4. oktober 2016

Manglende blogroll

Opdagede forleden, at min blogroll var forsvundet - som i pist HELT væk.
Inde i kontrolpanelet "Layout" kan jeg se den slet ikke er tilføjet - mere. Blogger har åbenbart ment den skulle slettes. Kan se at langt de fleste af jer andre Blogger-bloggere også mangler den.

Synes måske nok Blogger kunne have givet besked om, at de slettede den.

Nå, men hvorom alting er, så er jeg nu så småt gået i gang med at finde links til alle de haveblogs jeg følger. Det kommer til at tage sin tid at få dem alle på listen igen.

Du må gerne hjælpe og give mig link til din blog, hvis den ikke allerede fremgår af min nye blogroll. På forhånd tak.

Esther

14 kommentarer:

 1. Ja det er ret irriterende, det de har lavet hos blogger. Jeg får ikke lige lavet min igen. Jeg kan se, at jeg er med på din nye blogroll.

  SvarSlet
 2. Hej Ester. Syntes også at blogger godt kunne tilføje nye muligheder der er lidt kedeligt at være snart mange er på andre medier eks. Instagram og ligende....men blogroll det må jeg kikke nærmere på. Jeg har i kommentarfeltet ikke mulighed for at give svar tilbage....det er ærgerligt for genklang er almen høflighed.
  Så jeg må skrive som om det er en kommentar...håber på bedring hos blogger.

  SvarSlet
 3. Hej Esther.
  Jeg ved ikke om du synes at min nye blog er haveblog nok til at du vil have den med på din liste, men hvis du vil, bliver jeg glad :-) (http://mitlandliv.dk/). Det er da noget mærkeligt noget at I alle har mistet jeres bloglister! Jeg er gået over til Wordpress, så det er ikke Bloggers skyld at jeg ikke har en blogliste. Jeg er bare ikke nået til at lave en endnu ...

  God tirsdag til dig!

  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Sånn var det for meg også en gang, men den kom plutselig tilbake igjen.
  http://maritshage.com

  SvarSlet
 5. Velkommen i klubben. Jeg har rekonstrueret de fleste udenlandske blogs, som jeg følger. Blogger kommunikerer åbenbart af princip ikke med sine brugere.

  SvarSlet
 6. Hej Esther, jeg kan se jeg ikke er med endnu casarosen.blogspot.dk . håber du får fundet alle igen. Det er skisme da irreararende.
  rigtig dejlig soleskinsdag til dig.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
 7. hvor er jeg "glad" for at læse om din manglende blogroll! Jeg har gået og troet at jeg har slettet den ved en fejl...det KUNNE godt forekomme! Jeg har kunnet indsætte en ny - men jeg kan da for pokker ikke huske alle jeg havde sat på den... Æv. Nå, men tak fordi diu fik lettet min skyldfølelse over at have slettet skidtet!

  SvarSlet
 8. Hej Ester
  Ja det er rigtigt øv at vore blogroll er forsvundet. Jeg havde da godt set at blogger skrev, at alt man havde link til ville forsvinde 29/9, men havde da ikke troet at det også gjaldt blogroll.
  Det er et kæmpe arbejde du er gået igang med ;)

  SvarSlet
 9. Hej Esther.Det er bare surt med alle dem der har mistet deres blogliste.Men er glad for at se at jeg er med på din nye liste.
  Men du ved jo at jeg lægger nye indlæg på hver søndag ?
  Men et godt råd er at gå ind på Danske Haveblogs.Der ligger alle de nye indlæg.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 10. Hei!
  Forrige uke skjedde akkurat det samme her. Utrolig irriterende. Lurer på hvorfor? Tror det kan ha sammenheng med at jeg brukte nettleseren internett explorer og ikke chrome.
  Har brukt ganske mye tid på å få tilbake en del av blogglista.
  God kveld! Anne

  SvarSlet
 11. Hej Esther!
  Råkade ut för samma sak för ett bra tag sedan, gick in på bloggerhjälpen och följde en instruktion för att få tillbaka den, och sedan fungerade det igen. Problemet är inte okänt för blogger, så det är tråkigt att det kan pågå, och inte blir åtgärdat.
  http://maribelsgarden.blogspot.se/
  Ha det fint / Marika

  SvarSlet
 12. Hej Esther!
  Heidi siger noget, jeg så også blogger advarede, men anede ikke hvad jeg skulle tro-forstod ikke om det var det ene eller andet der ville forsvinde. Jeg er en af dem der ikke har mistet blogrollen, måske fordi jeg for ikke længe siden lavede hele looket om på bloggen?? og det var usædvanligt bøvlet, hvor det tidligere var let. Yderligere var der allerede da forsvundet flere muligheder, både for layout og skabeloner, i blogger.
  Men hvis jeg må vil jeg gerne på din liste : www.anettesflora.blogspot.dk
  God dag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
 13. Heldigvis er vores blogroll nu kommet igen helt af sig selv :)

  SvarSlet
 14. Godt i fik jeres blogroll tilbage - jeg havde dog mere syn på den flotte blomst i indlægget. Hvad kaldes den?

  Kig evt. forbi FlowerAwards hvis det lyster, konkurrencen starter onsdag, men det er allerede nu muligt at tilmelde sig: FlowerAwards2016

  SvarSlet