mandag den 30. juli 2018

Scipio og Zinnia

De af jer, der er venner med mig på Facebook og/eller følger mig på Instagram ved det godt: at vi har fået nye katte på matriklen.

Vi havde forlængst besluttet, at vi skulle have to killinger, når Speedy ikke var mere, ligesom jeg også vidste, at jeg ikke ville vente ret længe.

Derfor hentede vi også to killinger på Roskilde Internat torsdag d. 12. juli. Må jeg præsentere Scipio (rød/hvid hankat) og Zinnia (sort/hvid hunkat).
De bor pt. på badeværelset, så huset er opdelt i to "katteafdelinger". Siden i lørdags har vi dog lukket dem ind i stuen til de to store i længere og længere tidsrum og det er gået fint.

Felix og Quintus er ikke helt tilfredse, men de reagerer eksemplarisk - og hvæser/knurrer kun når en af de to små kommer for tæt på - og tæt på, det kommer de, for de er meganysgerrige og vil vældig gerne lege med de to herrer ;)

Det tager nok nogle måneder endnu før vi kan forlade huset med alle fire katte i samme rum, men det er okay. Sådan er det nogle gange, når man skal sætte katte sammen.

Haven har de små endnu til gode, så den har de to gamle for sig selv endnu. Jeg holder åben have på lørdag og det bliver først efter det, at vi introducerer de små til haven - og det kommer til at foregå i sele, selvom haven er indhegnet. Bare indtil vi er helt sikre på, at der ikke er nogle små huller i kattehegnet, som de ville kunne smutte ud af.

Her lidt killingespam :)

6 kommentarer:

  1. Oooo my goodness your kittens are so adorable! I love how playful they are too cute. Looks like you guys had a fun day together, thanks for the share. Hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.
    World of Animals

    SvarSlet
  2. Esther, hvor er de altså kære. Kom du bare med noget mere killingespam.

    Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror jeg laver rigeligt med killingespam på instagram og facebook :)

      Slet
  3. Hei!
    Fantastiske katter. Innmari morsomt å se.
    Ha det godt! Anne

    SvarSlet