onsdag den 13. marts 2019

Jānis Rukšāns

Jeg har nævnt ham før - krokuseksperten Jānis Rukšāns - i forbindelse med, jeg endelig fik fat på hans bog "Crocuses - a complete guide to the genus" i starten af året.

Nu har jeg så også fået post direkte fra ham, nemlig hans anden store bog om krokus - jeg vovede mig endelig ud i noget med en bankoverførsel - og sandelig om ikke også han havde skrevet i den :)


Den glæder jeg mig også til at få tid til at fordybe mig i - men det er ikke nemt for tiden...bogen er nemlig så tung, at jeg ikke kan ligge i sengen og læse den (Det gælder forøvrigt ret mange havebøger!), så den må (også) vente lidt.

8 kommentarer:

 1. Nej hvor fint, god fornøjelse med bogen, haven kan du alligevel ikke komme i.

  SvarSlet
 2. Så morsomt at du fikk tak i boken! Der er det nok mye å lese om crocus :)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige set en haveudsendelse (En have er en gave) der blev talt om Boulevard Clematis, har du hørt om dem, ret spændende, men de er dyre 160 kr. Jeg kan ikke se, man kan få dem i Tyskland.

  SvarSlet
 4. Hej Esther!
  Fin bok, du får många fina stunder med den.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 5. Tillyke med bogen. Den er vist for særligt passionerede. Og det er du jo. Derfor også dejligt at han havde skrevet i den :-)

  SvarSlet
 6. Jeg blir så betatt av folk som går sånn i dybden av en blomst. Det hender jeg også har noen planteportrett på bloggen, men du altså :) Kose deg videre med boken :)

  SvarSlet
 7. Ååå precis den typen av böcker jag älskar. Skriven av en person med djup, djup kunskap och riktiga beskrivningar och bilder. Jag får titta på att köpa den. Från hemsidan gissar jag.

  Ha en fin helg! Carina

  SvarSlet
 8. Hej Grethe

  Suuper - så fik du den rigtige crocus-bibel:)
  Og flot med en hilsen fra legenden Jānis Rukšāns!

  Ha en dejlig solskinsdag

  SvarSlet