søndag den 2. maj 2004

Endelig er den her....


....den ene af mine 2 yndlingsmåneder, nemlig: maj. Den anden er august.

At det lige netop er disse to måneder, der er mine yndlingsmåneder, kan vel ikke undre, når man kender min passion for blomster, planter...have i det hele taget :o)

De første blomster tittede frem allerede i slutningen af januar/starten af februar....men resten af haven så stadig uendelig trist og grå ud. Det blev bedre i løbet af marts og i løbet af april kom der virkelig gang i planterne.....og nu, i maj....går det hele amok - skønt at se :o)

Jeg har også været på den obligatoriske tur til en planteskole...dejligt de kører ud for bare 30,-, for ellers var det da meget begrænset, hvad jeg kunne få slæbt hjem.

Så, netop derfor har jeg i år anskaffet mig min allerførste opstammede plante;


Jeg tror det er en plumbago, men er ikke spor sikker. Men, egentlig er navnet også ligemeget..for jeg synes den er superflot :o))

Min anden yndlingsmåned er som allerede nævnt august. Der er køkkenhaven jo spiselig og det er nu alle sensommerfarverne dukker op i haven, enten fordi man har en masse sentblomstrende planter - eller også fordi man, som jeg, anskaffer sig nyt til potterne på dette tidspunkt.

F.x. har jeg hvert eneste år købt 3-4 høstasters og bagefter sat dem i haven.....så jeg har glæde af dem år for år :o)

En anden grund til at august er min yndlingsmåned, er selvfølgelig fordi jeg har fødseldag der :o)

Nå, det er ved at være tid at få klunset på og sætte kursen sydpå mod Stevns - glæder mig til at skulle køre igennem den nyudsprungne skov lige før Strøby Egede :o))

<strong>Hvilken måned er din yndlingsmåned...og hvorfor?</strong>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar