tirsdag den 6. september 2005

Nogle kvindelige bilister....altså!!!!

De burde simpelthen ikke have lov til at køre bil!

 Jeg er lige kommet ind ad døren og er stadig lettere arrig. Formodentlig en kombination af varmen og så - endnu - en oplevelse med en af den slags kvindelige bilister, jeg simpelthen ikke kan fordrage; de overforsigtige. Dermed ikke være sagt, at der ikke findes overforsigtige, mandlige bilister (men de har dog for det meste nået pensionsalderen, hvilket man ikke kan sige om kvinderne; de findes desværre i alle aldre). 

Een ting er, at det omtalte kvindemenneske ikke tør/vil køre mere end 60, hvor man må køre 80... men så kan hun da for #)/)(&¤)/%&(/&¤= tage og trække ind til højre, så man kan komme forbi, i stedet for at lægge sig MIDT på den smalle vej og totalt afskære muligheden for forbikørsel. Min kørelærer sidste år var efter os, hvis vi ikke kørte den højest tilladte hastighed, når forholdene tillod det - dvs. i tørt og klart vejr.

Måske derfor det irriterer mig så voldsomt, når jeg møder sådan en trafikmongol som omtalte kvindemenneske. (Fik jeg nævnt hun var blondine? *G*)AAAARGH!!!.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar