søndag den 13. november 2005

Addicted?? Mig?? Najr da! *G*

Som jeg tidligere har nævnt, er jeg siden d. 24. oktober jævnligt at finde på BattleNet igen.

 Samme dato påbegyndte jeg en trap-assassin - og jeg skal da lige love for hun rykker!!!

 Tidligere var jeg ikke specielt begejstret for at spille på HELL-niveauet, da det ofte var (lidt for) adrenalinfremkaldende - godt nok spiller jeg hardcore for at få ekstra spænding, men heller ikke SÅ meget spænding! *G* (Kylling! Red.) - men jeg er så småt ved at ændre indstilling.

Selvfølgelig er HELL stadig HELLISH, men da jeg denne gang - takket være en gavmild gaveregn fra en, der er hoppet på World of Warcraft i stedet for - har en assa, der har en del rigtig gode items, så bliver HELL noget nemmere (og lidt mindre risikabelt) at gå til.

Selv Hell-Baal er til at "tale med" uden at risikere de helt store hjertestop undervejs i kampen. Har godt nok kun mødt ham en gang indtil videre - i dag faktisk - da hun blev Guardian :o)

Men det er sikkert ikke sidste gang, jeg lader hende møde ham. Nu leder vi dog mest efter "Keys to Hell" - det nye "secret level".

Indtil videre har vi 2 nøgler; man skal vist have 9 - så det tager nok sin tid inden vi finder alle *G*

Lidt info til spilnørderne: 
Amulet: Saracen's Chance (23% all resistance)
Unique Charm: Annihilus
Elite Unique Helm Harlequin Crest
Armor (runeword): Enigma
Weapon (runeword) Heart of the Oak

Udover ovenstående gaver (minus hjelmen) har jeg også fået Tal Rasha's Lidless Eye, Belt, Helm og Armor - så nu bliver jeg nok også nødt til at lave mig en sorceress... og nej da... jeg er slet ikke addicted ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar