torsdag den 3. november 2005

En skrækslagen Speedy

Stakkels lille Speedy - han har godt nok ikke haft en behagelig dag. For det første blev han lukket ude på badeværelset sammen med Capriccio, da jeg kom hjem. Dét kunne han hverken lide eller forstå og mjavede derfor totalt hjerteskærende i et helt kvarter.

 Da han så endelig var faldet til ro, fik han det næste chok: Døren gik op og en fremmed mand trådte ud på badeværelset!! Så var der ikke andet at gøre end at forsøge at flygte;

Med stor, tyk hale sprang han op i håndvasken, og derfra forsøgte han at hoppe op i vindueskarmen, hvilket er ret umuligt, når både væg og vindueskarm består af glatte fliser!

 Så han tumlede selvfølgelig de knap 2 meter ned på et hårdt flisegulv - fik undervejs vappet diverse shampooflasker og krukker enten på gulvet eller ned i håndvasken - sprintede atter op i håndvasken og forsøgte endnu en gang at springe op i vindueskarmen, det nåede han dog ikke, da jeg fik fat i ham og holdt ham fast i håndvasken, mens dyrlægen gav ham den årlige vaccination.

Da jeg slap ham forsøgte han sit stunt endnu en gang - jeg nåede dog at fange ham i luften, så han ikke styrtede ned på det hårde gulv en gang til. At havne i mine arme havde dog ikke just en beroligende effekt på ham - tværtimod - han kvitterede i hvert fald med at tømme sin blære!

Heldigvis lå han halvvejs på ryggen, så han kun ramte gulvet med sin stråle. Jeg satte ham på gulvet og holdt ham så fast de par sekunder det tog dyrlægen at stikke Capriccio. Capriccio var forøvrigt heller ikke særlig glad ved situationen, men fandt sig dog i den og krøb bare sammen på badeværelsesgulvet imens.

 Så snart begge katte var blevet vaccineret, slap jeg Speedy, og åbnede døren - og så kan det ellers være, der kom ekstra fart i Speedy; han tonsede ud, flintrede 90 grader rundt og spurtede alt hvad remmer og tøj kunne holde ind i soveværelset; ind under sengen.

 Der ligger han endnu - her 1½ time efter. Det skulle ikke undre mig, om han blev derinde til en gang i aften - - - og det når jeg så lige at skrive ... hvorefter jeg ser en meget årvågen og forsigtig Speedy, i fuld gang med at undersøge om huset er "sikkert" igen.

 Han har sandelig ikke haft en god dag - stakkels lille Speedy... *G*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar