torsdag den 24. november 2005

Så er Diversionen stillet i hi

Det var slet ikke så slemt som sidste år at sige "på gensyn" til mc'en, hvilket helt klart hænger sammen med det faktum, at jeg stadig har en mc at køre på :o)

 Turen ind til Aagesen gik fint - omend jeg var en smule generet af støvregn og tildugget visir. (Ledningen til "el-visiret" sidder jo på YBR'en) Men det var nu en frydefuld fornemmelse at køre på en maskine, der accellerer direkte voldsomt, sammenlignet med YBR'en. (Jeg er mægtig glad for YBR'en - ingen tvivl om det! - men Diversionen er altså sjovere at accellerere på. *G*) 

Efter afleveringen hoppede jeg på en bus ind til centrum. Jeg stod af ved Vesterbrogade/Enghavevej og gik så op mod Hovedbanegården. Jeg fik kigget en smule på vinduer, men indkøb af julegaver blev det nu ikke til.

Som jeg allerede havde haft på fornemmelsen inden jeg tog hjemmefra, foretrak jeg at bare at komme væk fra København igen. Det var helt afgjort den store taske med styrthjelmen og andet "køregrej", der forkortede mit ophold i København.

Egentlig ville jeg gerne have været inde i ISO, men at slæbe rundt på sådan en stor taske i et supermarked ville der næppe blive set særlig velvilligt på - og den var alt for stor til et taskeskab (Den ville fylde mindst 3 alm. taskeskabe) - så jeg nøjedes med en tur opad Vesterbrogade - og så tog jeg hjem. Hjemme igen var det så tid til at få regnet et delvist kmtal for 2005 ud - det blev til i alt 17.817 km på "den røde", hvilket jeg er godt tilfreds med.

Jeg glæder mig nu til atter at have dette udsyn - til foråret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar