tirsdag den 28. oktober 2008

Bær over med mig

For )%&/¤)%/ da også!

Så ringer jeg til øjenafdelingen, som aftalt, for at meddele, at jeg skal indlægges i forbindelse med næste øjenoperation i begyndelsen af november....og så fortæller de mig, at min operation er udskudt på ubestemt tid....!

 Det er sgu ikke til at holde ud! Jeg er træt af - konstant at være træt, selvom jeg sover 9-11 timer i døgnet. - at skulle anstrenge mine øjne, hver gang jeg skal se, - ikke at kunne holde ud at læse i længere tid ad gangen, - ikke at kunne klare mit job, som jeg plejer, - kun at kunne få handlet, når en kollega/ven har tid til at køre mig osv. osv. osv.

 Jeg glædede mig så meget til at få 2. operation overstået og kunne se igen, og endda at kunne se bedre end nogensinde før, for slet ikke at tale om, hvor dejligt det ville blive ikke mere at være konstant træt.

 Ventetiden var godt nok lang, men det gik, fordi jeg nu kun havde knap 14 dage tilbage..... og så bliver operationen aflyst og udskudt.... og det eneste jeg kan se forude er en ventetid, jeg ikke kender længden på, samt en deraf støt faldende livskvalitet.... 

Jeg tillader mig derfor at gå i "hvor-er-det-synd-for-mig-mode" resten af dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar