lørdag den 24. september 2011

Et æbletræ på motorcykeltur...

Så har jeg alligevel fået mig et æbletræ, selvom jeg egentlig havde besluttet, det først blev til næste år... men sådan har mit haveliv jo været hele sæsonen; at planter/ting, der skulle gøre "næste år" alligevel er blevet udført i år....! Tålmodighed har aldrig været en af mine spidskompetencer *G* Så nu har jeg altså et lille æbletræ stående på flisegangen - det skal bare i jorden senere i dag - og så skal det have en kæde på med navneskilt, så er træet til minde om min elskede Capriccio.

 

 Et æbletræ med en tung klump er ellers ikke lige det allernemmeste at fragte på en motorcykel, hvor ligevægt er alfa og omega. Men jeg fik banket noget af jorden af og bundet det fast og trillet hjem. Heldigvis drejede det sig bare om en køretur på et par km, det var dog nok meget godt turen ikke var længere, for træet hang noget skævt, da jeg nåede hjem:

 

 Der er dog kun en enkelt lille kvist, der er blevet bøjet, så alt i alt det gik fint at få det hjembragt. Nu står det så og venter på, jeg kommer i gang med at grave et stort hul....!

 

 Først skal hytten dog lige rengøres. Jeg ved ikke, hvad det er for et æbletræ, da der ikke var navneskilt på. Af samme årsag fik jeg det for 100,-. Jeg tror det kan være et "Ingrid Marie"; der hang nemlig to æbler på det og jeg synes de ligner "Ingrid Marie".

 

 Nå, det var den der rengøring jeg kom fra...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar