mandag den 5. september 2011

Liv og glade dage...

...eller huhej hvor det går!

 Jeg skal lige love for der er kommet gang i hytten. Sådan et par spirrevipper kan sandelig sætte gang i den - og jeg morer mig meget over dem og deres narrestreger.

 I går aftes måtte jeg dog opgive at falde i søvn, så længe de to spurtede rundt. Derfor blev de sat ud på badeværelset og døren lukket....og så kunne Speedy og jeg få nattero.

 Det varede godt nok kun til kl. 4, hvor jeg vågnede, for da jeg åbnede døren til badeværelset, piskede de ud i gangen og videre ind i stuen....og havde ikke til sinds at lade sig indfange igen.

 Jeg trak på skuldrene og gik i seng igen....og vågnede ½ time senere ved at begge killinger lå sovende opad og på min arm...og jeg smeltede :o)

 Sådan en lille blød og varm killingekrop er uimodståelig, og jeg har savnet at sove med kat siden Capriccio måtte aflives. Speedy har jo aldrig gidet "ligge i arm", så det er da skønt hvis de to "varyler" vil det.

 Naturligvis er jeg meget obs på Speedy, han må ikke føle sig "forladt/udenfor", så jeg snakker meget med ham. Heldigvis er han interesseret i killingerne og vil meget gerne snuse til dem og i går aftes hørte jeg for første gang siden Capriccio hans "kurrende" lyd - et positivt tegn :o)

 Inden jeg tog på job i morges blev de igen sat ud på badeværelset, for sålænge de ikke er opdraget til hvad de må og ikke(=gå på borde f.x.) så skal de ikke have lov til at være alene i huset i flere timer.

Hvis jeg bare er udenfor for at ryge eller lige over at handle får de dog lov til at tumle rundt.

 

De har forøvrigt fået navne nu. FELIX ligger forrest og QUINTUS bagerst. ...og nu må jeg hellere lige se, hvad de laver....for her er HELT stille.....!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar