mandag den 16. april 2012

Nå ja, forresten...

I november var jeg jo i London for første gang - fordi jeg naturligvis også var nødt til at se TV•2 live i den engelske hovedstad!

 Selve byen fik jeg kun set en mikroskopisk del af, men håbede da, at jeg allerede i dette forår ville kunne tage derover på en lille forårstur.....og det kan jeg :o)

Jeg har fået lokket en kollega med, hvilket ikke var særlig svært, så inden længe går turen atter til London.....og jeg glææææææææææder mig! "Skal-nå-listen" for denne tur indeholder kun tre punkter; en tur til Kew Gardens, en Jack the Ripper-tour og så skal jeg altså finde den kæmpe boghandel, der efter sigende skulle ligge omkring Piccadilly Circus...men lur mig, om ikke vi også får set meget andet ;o)

Vi skal bo i Kensington-området...så det ville da være oplagt at få set Notting Hill og Portobello Road også.....og hvis vi nu også lige kunne finde et plantemarked eller to, ville det ikke være så dårligt.

Kollegaen er nemlig lige så havetosset som mig.

 En ting er i hvert fald sikkert; der kommer til at ligge en del have-og broderiblade i kufferten, for naturligvis smutter jeg lige en tur forbi den velassorterede kiosk, jeg fandt i november, et par gader fra Paddington St. og forsyner mig :o)

 En bog eller to ryger sikkert også med hjem til DK, ligesom jeg også gerne vil have fat i tv-serien "Whitechapel".... Godt kufferten må veje 23 kg *G*

 Jeg glæææææder mig til den Londontur.....nå...hm....det har jeg allerede skrevet..... ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar