søndag den 8. marts 2009

Hvordan gør man så lige det?

Da jeg opgav at strikke for de der 10-15 år siden, var det fordi jeg enten strikkede så stramt, at maskerne ikke kunne bevæge sig - eller også fordi maskerne blev løsere og løsere for hver pind. De bluser jeg fik strikket, lignede alle mere eller mindre cirkustelte med "hulmønster" - og jeg har da heller ikke en eneste tilbage i skabet, de er forlængst blevet kasseret.

 Jeg havde heller ikke nogle planer om overhovedet at tage strikningen op igen, men Rema1000 ville det åbenbart anderledes! Hvis det der popcorngarn ikke havde ligget som spotvare, så var jeg næppe havnet her - med strikkepinde i hånden!

 Nå, men nu skulle dette indlæg faktisk slet ikke dreje sig om mit forhold til strikning - det skulle bruges til at få noget hjælp! Jeg er nemlig sikker på, at der blandt alle de superdygtige strikkere, der findes derude i blogland, er mindst een, der kan fortælle mig, hvordan man får lavet "frynser" til et halstørklæde??!!

 

Som det ses på billedet er der tale om et meget lille halstørklæde (10 masker bredt) - så det er korrekt gættet, hvis man gætter på dukkestørrelse.

Jeg var forbløffet over, at jeg stadig kunne huske at strikke vrang - men de der frynser?! Dem ANER jeg ikke, hvordan jeg skal lave? Anyone?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar