søndag den 8. marts 2009

Strikketræning

Efter det - efter min mening - vellykkede forsøg med minihalstørklædet (se forrige indlæg) fik jeg blod på tanden og måtte da se, hvordan min strikkefasthed nu ser ud - efter så mange års pause. Så fat i noget garn og nogle pinde og så i gang.

 

 I første omgang strikker jeg bare forskellige mønstre (Altså med ret og vrang, ikke noget med snoninger etc. det er alt for kompliceret for mig) og øver mig i at blande farver. Hvis strikkestykket her overhovedet ender med at blive til noget, er et tæppe nok det mest oplagte.

Umiddelbart er jeg næsten tilfreds med min strikkefasthed, men den kan helt sikkert blive bedre. Hvad jeg så skal bruge min eventuelle ny-genfundne "strikkeevne" til aner jeg ikke, for jeg skal IKKE til at strikke trøjer/bluser.

For det første er jeg en klovn til at læse opskrifter og for det andet har jeg hverken brug for/plads til mere tøj. Så, egentlig har jeg næppe ret meget at bruge den "evne" til, så jeg kan vel konkludere at jeg for tiden spilder min tid temmelig meget! Men jeg hygger mig da imens. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar