lørdag den 14. maj 2011

Ny rose

Da jeg lige var ovre i SuperBrugsen tidligere i dag for at købe to store spanske margueritter til blot 35,- stykket, "kom jeg også til" at putte en rose i kurven.

De roser, der allerede står her i haven, ser nemlig ikke rigtig ud til at have klaret vinteren - eller også er de ekstremt længe om at komme i gang - og forøvrigt er der vel altid plads til en rose mere, ikke? 

Til gengæld har jeg haft noget besvær med at finde ud af rosens navn, eftersom det IKKE fremgår af hverken potte eller plastic. Det eneste jeg har haft at gå ud fra, var navnet Elvira Roser, så ind foran computeren og google.

Fandt rimelig hurtigt gartneriet, men ud fra deres noget gnidrede fotos var det lidt svært at finde ud af, hvilken rose jeg egentlig havde købt.
 

 Jeg regner med at det er en New Evelyn Madigan. En Isabella Madigan kan det ikke være, da den står i en 6 cm potte og min i en 10 cm. Teoretisk kunne det også være en Tess Madigan, men udfra et helhedsindtryk holder jeg nu mest på, at det er en New Evelyn Madigan.

  Mon du er enig?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar