torsdag den 12. maj 2011

Stilstand

Synes jeg er gået en smule i stå hvad angår haveomlægningen. Det er som om jeg ikke rigtigt kan komme videre. Det er ikke fordi, der ikke er noget at lave, men for at det virkelig skal batte noget, skal jeg IGEN til at fjerne græs - og det er ved Gud noget af det mest kedeligt og anstrengende arbejde, når jeg kun har en spade og masser af lerjord.

 

Denne står i pæne mængder i "stenbedet", men jeg aner ikke, hvad det er for en?

 Selvom jeg skulle få taget et nap med at fjerne nogle kvadratmeter græs i løbet af weekenden, så kan jeg ikke plante nyt/flytte rundt på planter, eftersom jeg er løbet helt tør for ny jord. Har sms'et en kammerat, om han gider komme forbi med jord fredag eller lørdag, men han har ikke svaret, så han har nok ikke tid/lyst. Forståeligt nok, eftersom jeg skal have 50 sække!

 Er forøvrigt også ved at løbe tør for pladser at placere mine "græstørvsbakker" på. Det er jo så ulempen ved ikke at have en bil med trailer...! Lige så fylder mit haveaffald også rigtig meget nu, men jeg har ingen steder at gøre af det og så længe jeg ikke har fået det fjernet/kørt på omlastepladsen, kan jeg ikke få lavet en "rigtig" kompost.

 

  Lupinen (den eneste jeg har - endnu!) vokser fra dag til dag. For bare to dage siden var knopperne stadig skjult af bladene. 

Nå, men nu er hytten i i hvert fald gjort rent og jeg kan gå i haven HELE eftermiddagen i morgen. Om ikke andet så bare for at nyde, hvordan der sker nyt derude fra dag til dag :o)

Og det går altså stærkt nu. Fik lige taget et billede af min klatrerose; Helenae "Lykkefund".

Jeg plantede den d. 1. maj, så det meste af den blev dækket af jord, men nu er den mindst lige så stor igen. Det varer dog noget før jeg skal til at binde den til rosenbuen, tror jeg.

 

 Men i det mindste ser den ud til at trives :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar