lørdag den 7. maj 2011

Solbrilleproblematikken - endelig - løst

Var lige en tur forbi optikeren på vejen til Køge Torv for at få "strammet brillerne op". Det blev gjort - og så kom jeg sandelig også derfra med et par solbriller.

Mine sidste solbriller (Købt omkring 1990!) var sådan nogle, man "klipsede" på brillerne - hverken praktisk eller smart.

Så - de sidste mange år har jeg simpelthen undværet solbriller. Selvfølgelig ville jeg have kunnet få lavet solbriller med styrke i glassene, men med en styrke på minus 12,50 dengang, ville det blive noget af en udskrivning.... så jeg har levet uden solbriller.

Det er også gået fint nok, selvom det nogle gange har været irriterende at skulle knibe øjnene sammen udenfor. Styrthjelmen har heldigvis indbygget solskærm i visiret, så det er ikke noget problem at køre i skarpt solskin.

Efter jeg er blevet "rodet i øjnene" temmelig mange gange indenfor de sidste par år, er mine øjne dog blevet noget mere sarte overfor skarpt lys; de både svider og løber i vand for et godt ord.

Derfor havde jeg besluttet, at jeg så måtte betale mig fra et par solbriller med styrke nu (Med en styrke på kun minus 2 nu, ville prisen nok også være mere overkommelig) og brugte derfor ventetiden i butikken i dag på at kigge på solbriller....

Det viste sig så, at lige netop de briller jeg havde udset mig, var sådan nogle man bare satte udenpå ens normale briller - og til forskel fra "klips-brillerne" dækker de her de andre så godt, at det bare ser ud som om man har solbriller på. Det er dælme genialt.

 

 Prisen var også ret genial; lige under 300,- Hvad angår besøget på Køge Torv kommer der billeder og et indlæg en gang i aften....nu vil jeg nemlig i haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar