lørdag den 14. maj 2011

Skal da love for der kom vand

Så strøg tordenbygen hen over matriklen her - og det væltede ned med vand iblandet en smule hagl. Det regnede så kraftigt, at det også regnede inde i udestuen.

Må se om jeg ikke byggemarkedet kan hjælpe mig med et eller andet at tætne "skruehullerne" med, for det er da godt nok irriterende med vand på gulvet. Trægulvet har jo heller ikke godt af det.

Bygen varede ikke meget mere end ti minutter - og straks efter vandoptørringen i udestuen, måtte jeg ud og tjekke haven - og kunne igen forbløffes over, at der ingen vandpytter lå, takket være min faskine :)

En enkelt stedmoderblomst var blevet slået af, men ellers ser det ikke ud til, der er sket nogle skader på mine planter. Blot en time tidligere havde jeg lavet et "telt" af fiberdug over mine små solsikker - for det tilfælde, der skulle komme hagl også - det var godt tænkt, synes jeg ;)

Ellers er det ikke fordi jeg har lavet så meget havearbejde i dag. Har dog fået sået de pralbønner min mor sendte mig med posten forleden og så har jeg også fået sået akelejer langs mit plankeværk - og er sluppet for at vande :D

Nå ja, og så fik jeg da også lige hevet en hel del mælkebøtter og skvalderkål op, da jeg alligevel lige var derude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar