tirsdag den 2. december 2014

Indkøbstur til Tyskland og kort besøg i Dukkehuset

En fridag + lånebil = juleindkøbstur til Tyskland via Rødby-Puttgarten.


Det var en lang, men hyggelig dag vi havde.

Vi handlede først i SKY-supermarkedet, hvilket tog sin tid, da der jo skulle hældes mange varer i vognene ;) Og nej, det er ikke en trykfejl...vi havde to vogne...!


Bagefter kørte vi hen til en blomsterhandel jeg havde set på vejen til SKY og som jeg gerne ville se nærmere på. 


Jeg faldt for to små søde hvid/gule julestjerner, incl. skjulere (4 euro/stykket) som ville passe glimrende til udestuens jule-dekorationsarrangement, så de kom med hjem. 

Her nedenfor ses de på deres plads i udestuen.


Efter således at have pacificeret købetrangen for et stykke tid - og fordi maverne var begyndt at rumle, indtog vi vores middagsmad på en restaurant lige overfor supermarkedet; i Koch's Steak und Fisch Hus.

Maden var alddeles glimrende og betjeningen venlig, så der spiser vi nok igen, næste gang vi tager på shoppingtur i SKY.

Efter maden gik turen til Bordershop, hvor der var pænt fyldt op med "bus-svenskere", så det tog lidt ekstra tid at komme igennem med vognene, men det var okay, vi skulle jo ikke nå en bestemt færge.

Klokken 15.15 tog vi færgen til Danmark igen. Inden vi vendte snuden mod Stevns, tog vi dog lige en lille afstikker til Rødby for at hilse på Henriette.

Det var næsten mørkt, da vi nåede frem, så vi skyndte os ud i haven og jeg knipsede løs med telefonen. Billederne er meget mørke, men motiverne kan da stadig anes.

Jeg synes, det var sjovt at få set Henriettes dukkehus i virkeligheden. Jeg har set så mange billeder derfra, og nu hvor jeg har gået rundt i haven, bliver det da endnu sjovere at se hendes næste fotos derfra.
Holger fik jeg kun hilst kort på, han var lidt fornærmet, fordi der havde været håndværkere i huset tidligere på dagen.

Jeg håber dog at hans lille "adventsgave" falder i hans smag ;)

Efter en lille halv times tid - og aflevering af en pæn stor bunke haveblade - som hun heldigvis blev glad for...tænk, hvis jeg havde måttet slæbe dem allesammen med hjem igen?! - var det på tide at komme hjem. Vi havde en lånebil at aflevere, så ud på motorvejen med os.

Vel hjemme kunne vi så pakke ud. Jeg skal forskåne jer for billeder af drikkevarerne, men her er indkøbene fra SKY... :)


Sidste år fandt jeg 12 haveblade i butikken, det gjorde jeg desværre ikke i år...jeg fandt kun fem, men det er trods alt bedre end ingenting. Dem glæder jeg mig til at læse, men det bliver vist først i weekenden, at jeg får tid til det.


Efter en del omrokering af et par skabe, fik vi endelig plads til det hele - og da var klokken blevet næsten 21, så jeg var godt træt, så jeg gik tidligt i seng. 

2 kommentarer:

 1. HOLD da op, det var virkelig en lang dag I havde. Bliver helt træt ved tanken hihi. Er helt benovet over hvor mange billeder du alligevel nåede at skyde inden det sidste lys. Jeg hygger stort med mine nye blade og så er jeg godt nok lettere overvældet over HVOR meget der kunne være i bilen haha. Det var så skønt at I kiggede forbi, så det vil jeg da glæde mig til at I gør igen... en dag hvor det er lyst noget længere :-))) Knuuuuus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg knipsede jo også helt afsindigt, så jeg nåede at få nogle billeder inden lyset forsvandt helt :)

   Apropos sommerfuglebuske, så kan jeg se de har sået sig flittigt her omkring, så mon ikke vi kan få samlet en lille bunke til dig til foråret..bare du selv kommer og henter ;)

   Knus

   Slet