søndag den 14. december 2014

Opstart på næste male-projekt

Her til aften gik vi så småt i gang med at rydde krearummet...og hold da lige k***, hvor er der mange ting i det rum...! Stuen må holde for som opbevaringsplads, indtil vi er færdige - sådan er det.

C har sat vores computere op i stuen - som det første, for netadgangen vil vi jo helst ikke undvære ;)

Vi er ikke færdige endnu, men C har taget hele den kommende uge fri, så han fortsætter i morgen og så er planen, at lofterne får 1. gang på et tidspunkt i morgen.

Jeg har min lange dag i morgen, til 16.40....og derefter ventetid til næste bus kører 17.30....men jeg kan vel finde noget at kopiere...medmindre jeg er heldig at få et lift med en kollega. Kan jo altid håbe.

Weekenden er bl.a. gået med at tage hul på julebagningen. Foreløbigt er der lavet "brunkager", der skal dekoreres med glasur og en ordentlig bunke klejner.


1 kommentar:

  1. He he.. C ;-) Så skønt det er at se ordet "vores".. MANGE varme tak for julekortet. Det står uden for Holgers rækkevidde, men kuverten har han fået lov at flænse hihi. Det glæder mig at mærke at du har det godt og så er jeg da vildt spændt på at se hvad I får ud af arbejdsværelset.

    Mange knus og kram
    Henriette

    SvarSlet