onsdag den 17. august 2016

En grim oplevelse :(

Jeg var i Køge for at hente kæresten mandag aften. På hjemvejen - på Køgevej udfor Elverhøjen - ser vi en bil holde med havariblink i højre side og en anden holde i venstre side.
På vejen kan vi se der ligger en person. En motorcyklist. Vi holder ind til siden og tænder også vores havariblink, stiger ud for at se om der er noget vi kan gøre. Vi hjælper til med at stoppe trafikken, mens andre ringer efter hjælp.
Efter et par minutter - der føles som meget længere - kommer den første politibil og efter endnu et par minutter kommer ambulancen så.
Da politiet kommer, er der allerede en kvinde i gang med at give ham hjertemassage. Politibetjentene overtager massagen til ambulancen når frem med en stor hjertemaskine (eller hvad det nu var.) 
En redningshelikopter dukker også op, men det er vist forgæves, for redderne lægger et tæppe over ham, så han er nok afgået ved døden :( ( 

Han var også meget ilde tilredt. Et meget grimt syn jeg har svært ved at glemme. :(
...
Han VAR forøvrigt afgået ved døden - en 19-årig mand fra Havdrup.

8 kommentarer:

 1. Hej Esther. Det var en grum erfaring du har fået der. Det rammer altid lidt, når jeg som motorcyklist hører om uheld. I har gjort det eneste rigtige, og forsøgt at hjælpe et menneske. Det sætter sig, i sjælen, jeg har selv flere gange været første mand tilstede ved hjertestop, det er der man ved om man har hvad der skal til. Tal med nogen om det, som her på bloggen. Familie, venner. Få det igennem systemet. Husk vi er kun mennesker.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik.
   Ja, den ville jeg nu gerne have været foruden.

   Jeg kører jo også selv mc...og noget af det der har fyldt rigtig meget i mit hoved, er faktisk om han VAR iført rigtigt mc-kluns eller ej....

   Jeg tror det ikke, da det meste mc-kluns er med kevlar...og det kan vist ikke blive revet i stykker, selv ved påkørsel af træ i høj fart (som var hvad der skete, har jeg læst mig til senere.)

   Ikke at det nu ville bringe ham tilbage, men jeg tror han måske ville være kommet mindre til skade på kroppen, hvis han havde haft det rigtige tøj på. Dermed ikke være sagt han ikke kunne være afgået ved døden alligevel...hvis han ramte træet med hovedet fx.

   Det virker nok mærkeligt for udenforstående, at lige netop tøjet eller manglen på samme er det, der har fyldt mest i mit hoved...men det skal man nok være motorcyklist for at forstå.

   Men ellers kan jeg sige, at vi begge har det godt. Vi sover glimrende om natten, ingen grimme drømme og billederne af hans ilde tilredte krop fader mere og mere. Så, jeg tror ikke vi har taget psykisk skade...men vi har også snakket MEGET om det. Lige som jeg har skrevet om det på FB og nu også her.

   Slet
 2. Hej Ester, det var en grim oplevelse.Forfærdeligt at en ung mand mister livet på en grim måde. Jeg håber i har overvejet at få hjælp til at få det ud af systemet.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak for din omsorg.
   På nuværende tidspunkt er det ikke nødvendigt med hjælp. Vi har været rigtig gode til at snakke om det, ligesom jeg har skrevet om det. Vi tænker heller ikke på det hele tiden nu.
   Jeg har talt meget med en politibetjent jeg kender...de ved jo om noget, hvad det vil sige at se sådan noget og det bedste råd jeg har fået der, er at jeg skal sørge for personen forbliver en fremmed for mig....og at jeg/vi skulle fokusere på kærligheden og dejlige ting.... og på den måde blev det måske nok lidt nemmere at "komme videre", da vi dagen efter jo fejrede min fødselsdag - hele dagen.
   Knus

   Slet
 3. Åh, nej, det må have været en forfærdelig oplevelse for jer. Og jeg tør slet ikke tænke på, hvor frygteligt og uvirkeligt det må være for de pårørende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har uden tvivl været forfærdeligt for de pårørende.

   Vi er heldigvis okay...som jeg skrev til Linda ovenover, så har det "hjulpet" at fejre min 50-årsdag dagen efter....der skete så meget positivt den dag..så ulykken blev skubbet i baggrunden.

   Slet
 4. Uha ja det kommer man ikke lige over. Det blev et kort liv for den unge mand, det kan man ikke lade være med at tænke over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det var meget trist at han skulle dø så ung....og nu har jeg så lige læst at en vistnok 34-årig motorcyklist er død i Køge...i går aftes... igen pga. for høj fart.

   ...og som sædvanlig er der folk ude og skrive "Forbyd motorcykler".....Sådan noget irriterer mig voldsomt. Det er IKKE motorcyklerne der er noget galt med, det er motorcyklisten, der ikke kører efter forholdene, når noget så forfærdeligt sker.

   Slet