torsdag den 18. august 2016

Endnu flere gaver

Det er nu slet ikke så tosset at fylde 50 :)

Tirsdag var jo min rigtige fødselsdag og jeg skal love for jeg blev endnu mere begavet ;)

Af kæresten fik jeg 2 billetter til musicalen "Jordens Søjler" (Han skal selvfølgelig med.) og et nyt sæt "selskabstøj", som jeg selv fik lov at vælge i min yndlingstøjbutik; Zizzi.

Vi fik brunch (gavekort fra festen) i Køge tirsdag formiddag, handlede derefter i Zizzi + jeg fik byttet en af gaverne (en lysestage) til to smukke vaser i en isenkram.

Dernæst tog vi hjem og gjorde klar til at få gæster om aftenen.

(Det var ellers ikke meningen, at vi skulle rydde op/gøre rent på min fødselsdag, men mandag aften havde vi en rigtig grim oplevelse, som det var vigtigere at få talt om, end at gøre rent.

Vi er forøvrigt helt okay. Ingen onde drømme, ingen psykiske men efter mandag aften. Men - vi har også snakket rigtig meget om det - og snakker stadig om det hver dag. Tak for jeres omsorg.

Ved 17.30-tiden tirsdag aften, kørte vi så til Smeralda i Strøby Egede, hvor vi mødtes med min mor, bonusfar og min søster og hendes familie.

Vi fik meget lækker mad - jeg fik:

Carpaccio
Oksemørbrad med pebersauce
Tiramisu
...og endnu flere gaver:

Et flot gavekort til Zizzi og billetter til musicalen "Saturday Night Fever". Skønt.

Forresten stod der også en gave til mig foran døren, da vi kom hjem fra formiddagens tur til Køge. Den var fra genboen, som vi snakker en del med. 
En veninde var også forbi med en flaske i løbet af eftermiddagen.(De var med til festen, så jeg havde faktisk fået gaver af dem allerede.)

Efter middagen tog vi hjem til os og så mixede vi et par drinks. (Vi har så rigeligt med flasker stående efter festen...hehe.)
Der fik jeg en heuchera af min mor og en for mig, ny staude: en sølvlys. 
 
Ved 23-tiden kørte de hjem og så gik jeg i seng. Træt, men glad.

Onsdag holdt kæresten også fri og så fik jeg brugt mit gavekort til Jem&Fix.

Det blev til fire pallerammer (normal størrelse) til det nye højbed, der skal laves + en palleramme (halv størrelse) da krydderurtbedets øverste ramme ikke ser så godt ud mere.

Derudover var der lige penge til 5Lsort træbeskyttelse også.
 I fødselsdagsgave havde jeg fået en rigtig fin beskærersaks, med et drejeligt skaft, men den var til højrehåndede, så den havde vi fået penge tilbage for og mod også at betale lidt til, kunne jeg hjembringe to nye beskærersakse :)
 På min fødselsdag fik jeg også - endelig - mit mosaikskilt, som jeg lavede her i vinters, hængt op på lågen ind til haven. Der hænger det fint, synes jeg.
Jo, det har virkelig været nogle dejlige dage.
I dag er det så min sidste feriedag, i morgen starter jobbet igen. Heldigvis kun en enkelt dag inden weekenden. Føler mig stadig lidt træt.

Om lidt vil jeg - langt om længe - gå i gang med at få læst op på blogs. Det er vist to uger siden sidst...
Dernæst har jeg planer om at få lavet lidt i haven - men ellers at få taget livet af den kæmpebunke med haveblade jeg har liggende.

F.eks. har jeg 4-5 blade fra juli måned, som endnu ikke er læst...for ikke at tale om augustbladene...

Nå, I må have en dejlig torsdag.

10 kommentarer:

 1. Sikken en masse dejlige gaver du har fået, skønt for dig - der er rigtig blevet hygget igennem. Godt du har fået sølvlys, jeg forstår ikke, at du har kunnet leve så længe uden den :) det er en skøn plante. Inden længe begynder jeg at vise billeder af min i blomst. Husk den kan ikke tåle at mangle vand, men den skal nok selv vise dig det, så hold øje med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...det har nu været nemt nok, eftersom jeg ikke kendte til den plante.
   Tak for tippet mht. vand. Det skal jeg huske...når jeg har fundet en plads til den. Har hørt den heller ikke vil have for meget sol...så er kommet lidt på arbejde med at finde en plads. Overvejer et af skyggebedene.

   Slet
 2. Tillykke!! Og tak for hjælpen med pelargonium navn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme. Hvis du ikke kan finde den, så laver jeg nye stiklinge til foråret 😊

   Slet
 3. Kære Esther Stort tillykke med den store dag! Det lyder til at du er blevet fejret med maner og hvilken lækker menu du fik. Jeg siger som Lisbeth godt du fik sølvlys den er altså skøn og blomsten har en vidunderlig duft.
  Fik lige læst om jeres frygtelige oplevelse mandag, hvor ganske forfærdelig. Håber aldrig at skulle opleve det. Men godt afhøre at I trods alt er ok. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Mange tak.
   Ja, det var en grum oplevelse i mandags; at se en person dø...men som sagt har vi det okay.

   Slet
 4. Hej Ester, hold nu op hvor er du blevet begavet på alle måder. Både med lækker mad, søde og kærlige hilsner,masser af gaver og søde mennesker omkring dig.
  Men hvad med den formklippede til forhaven, den syntes jeg mangler? Har du opgivet at få plads til den eller har du opgivet den ?
  Stort Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt :)
   Mht. den formklippede, så måtte ham, der ville medbringe den fra Tyskland, melde afbud, men han har tænkt sig at kigge forbi i september eller oktober måned.
   Så nej, jeg har skam ikke opgivet den...og der er plads til den, da der lige nu på dens plads blot står en krukke med latyrus i forhaven..og den kan jo flyttes :)
   Knus

   Slet
 5. Til lykke med din fødselsdag på tirsdag som var! Flotte gaver som du har fått :)
  Skiltet i hagen var veldig fint, og passet veldig fint der du har hengt det opp.
  God weekend!

  SvarSlet
 6. Hej Esther.Endnu engang tillykke med den runde dag.
  Og sikke da en række skønne gaver du blev begavet med.
  De to sakse fra Fiskars har jeg også.......og er glad for dem.
  Så det er da slet ikke så tosset at blive 50 år.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet