onsdag den 28. juli 2004

Kantareller - hvordan?

Min søde udlejer vendte hjem fra ferie i går - var lige oppe og hyggesludre i dag. Sørme om ikke hun gav mig en lille portion kantareller, selvom hun slet ikke havde fået samlet så mange som hun plejede :o)

Har én gang fået kantarelstuvning på ristet brød -det smagte aldeles fantastisk. Har ledt lidt på nettet, men synes ikke at kunne finde en ordentlig opskrift. De har allesammen alt muligt andet i blandet, såsom løg f.x.

Det var der altså ikke i den stuvning jeg fik den sommer for 2 år siden. Så vidt jeg husker var det bare noget med smør og piskefløde på en pande, samt salt og peber, men jeg må vel bare prøve mig frem og så håbe på det kan spises.
Er dog ikke sulten endnu, så venter nok 1-2 timer med at gå i gang.

Kender du opskriften må du gerne smide den i kommentarboksen :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar