onsdag den 1. august 2007

NÅ - det kunne have været værre!

Havde jo ellers håbet, at jeg fik lov til at beholde History Channel i to måneder, eftersom jeg havde TV2Sport som ekstrakanal i hele to måneder, men det er åbenbart kun kedelige kanaler, man skal trækkes med i to måneder.

I juli var min Ekstrakanal som sagt History Channel - og lige netop i aften skulle der komme et program om Robert the Bruce. Det gad jeg virkelig godt have fået optaget - det ville passe som fod i hose i et Skotlandsemne i engelsk.

Nå, men jeg skal ikke klage - tror sjældent jeg har optaget så meget tv som i juli. Der var rigtig mange programmer om Oldtiden (Hannibal, Cæsar, Helena af Troja, Herodes mm.) foruden en hel del interessante programmer om 1. og 2. Verdenskrig. Derudover programmer om Rosa Parks, slaveri, Henry Morgan osv. osv. Tror jeg har optaget mindst 100GB. Nu mangler jeg så bare at få det hele smidt over på dvd *G*

Har lige haft tændt for tv'et for at se, hvilken kanal der nu var på Ekstrakanalen - det er National Geographics, så som jeg sagde i overskriften "det kunne have været værre" :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar