mandag den 20. februar 2017

Forårsblomster og vintage paint

Sådan en regnfuld februarmandag passer det mig helt fint at have vinterferie.

Vi var ude i en lille halv time igår, men det var nu blot for at pille alle vores lyskæder ned - og på trods af Thyborønhabitten, så var det altså koldt.

Jeg havde overvejet at komme i gang med at klippe stauder ned, men nu hvor de har lovet både nattefrost og eventuelt også sne, så venter jeg med det.

I dag regner det sådan on/off, så jeg tilbringer tiden indendøre. Jeg måtte dog lige ud og tage et billede af min fasters erantis, der står så fint lige nu. Jeg er så glad for, at de ikke er gået til, men nu langsomt begynder at brede sig. De første par år var der 1-2 blomster, nu er der 8.
Desuden tog jeg lidt billeder af de blomster jeg har stående i udestuen, indtil de kan plantes ud i haven.


Ellers går dagen med at få malet lidt urtepotteskjulere. Det er lang tid siden sidst, så det er helt rart at side med penslen igen.
Jeg har købt en ny farve 'Warm Grey' og den er meget fin, synes jeg.
Nogle af urtepotterne har fået et serviettryk på, så her lidt nærbilleder.
Jeg er også ved at male et lille bord - det får i at se, når det er færdigt.

Ellers står dagen på madlavning. Vi får et vennepar til aftensmad i aften, så jeg er så småt gået i gang med forberedelserne. Vi skal nemlig have rijstaffel - og det tager lidt tid at forberede.

Hav en dejlig mandag.

6 kommentarer:

 1. Så flotte Eranthis du viser! Det er noe eget å se disse friske løkene som titter opp. Pottene dine blir veldig fine. Her skinner solen hvis det kan trøste deg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er meget smukke, min fasters erantis :)Solen har tittet frem i 5 minutter i dag, tirsdag.

   Slet
 2. Vi har ikke fået ret meget regn her, men det har heller ikke lokket til udendørs aktiviteter, jeg kom hurtigt ind igen. Fine blomster du har i udestuen, godt dine erantis breder sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tager sin tid med de erantis. Har haft klumpen siden 2011, men den er blevet flyttet meget rundt pga. haveomlægningen, så den har kun stået det samme sted i 2-3 år...men den har fred nu...der skal ikke flyttes mere på den....så endelig er den begyndt at vokse lidt.

   Slet
 3. Her øs regner det, det begyndte før kl 6. Lækre billeder af foråret hos dig. Jeg kan ikke finde mine erantis, havde også bare to, men såede lidt i efteråret, og er spændt på hvornår de viser sig, eller om de overhovedet gør....
  Og fine krukker-det ser ud til du har haft en hyggelig dag:-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har sået erantis går der vist 3-4 år, synes jeg at have læst?

   Jeg er godt tilfreds med krukkerne, så det var en hyggelig dag.

   Slet