tirsdag den 7. februar 2017

Ikke meget at berette for tiden

Det ville være synd at påstå, der sker ret meget lige for tiden. Derfor stilheden her på bloggen.

Jeg har gået og skrantet det meste af sidste uge  men dog været på job hver eneste dag. Nu har jeg det noget bedre, hoster lidt endnu, så går bare og glæder mig til vi får forår. Forhåbentlig senest om en måneds tid.

I går aftes var jeg til bestyrelsesmøde og kørte både ud og hjem i snevejr. Heldigvis havde det ikke rigtig lagt sig på vejen, så det var nemt nok at køre i.
Her til morgen sneede det også, da jeg kørte afsted, men jeg kom godt ind på jobbet.
Til sidst lidt billeder fra haven. Jeg er lykkelig for mine grønne hække, så det ikke kun er brunt i brunt derude.Størstedelen af mine clematis har små/store knopper, men min Florida bot.art. er helt klart længst fremme; den er endda længere fremme end min Clematis alpina. bot.

I må have en dejlig tirsdag. Håber jeg kan finde tid i aften til at få læst op på jeres blogs.

12 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilka vackra stenläggningar med buxbomshäckar? runtomkring. Visst är det roligt att ha städsegröna växter i trädgården. Vid denna tid på året blir man ganska trött på allt det bruna.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunilla

   Ja, det er buksbomhække jeg har rundt om bedene.
   Og du har helt ret; man er træt af alt det brune nu, så det er godt der ikke er så længe til at vi får farver igen...når først krokus blomstrer begynder foråret...og derefter går det slag i slag med diverse forårsløg :)

   Slet
 2. Dine grønne hække pynter helt sikkert.
  Det

  SvarSlet
 3. Det ser flot ud med hækken, godt sneen ikke lægger sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den så idag. Endnu er der ikke meget sne på hækkene, men nu har det sneet uafbrudt siden middagstid, dog med små snefnug, dem der ikke lægger sig særlig meget.....så må kigge på hækkene i løbet af i morgen, om de skal have sneen rystet af.

   Slet
 4. Ingen skranten i haven heldigvis. Det må da være en trøst.
  God bedring!

  Ulla

  SvarSlet
 5. Flotte grønne hekker ja, og derfor er jeg også så glad i mine thuja hekker. Her er det kommet 10 cm med snø og det lyser opp :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sne lyser heldigvis op. Vi har 2-3 cm nu...synes ikke vi behøver mere.

   Slet
 6. Tilslutter mig koret:-) dine hække ser godt ud.

  SvarSlet