mandag den 3. september 2018

Havetur til Nordjylland - Milbakhaven

I weekenden d. 16.- og 17. juni var jeg på min allerførste "rigtige" havetur. Det var en tur til Nordjylland, arrangeret af min afdeling; Roskilde-Køge.

Vores første stop var Milbakhaven.
Vi blev budt velkomne af  Ulla og Jens og kunne lige nå at se os lidt omkring på gårdspladsen - og så var der frokost (Leveret fra den lokale kro, tror jeg det var?):
Kæmpestore, lækre sandwich. De var næsten for store, for man blev mæt af en halv!
Efter en tiltrængt frokost havde vi så tid til at gå på opdagelse i den store have. Der var rigtig meget at se på og lade sig inspirere af, så jeg vil bare lade billederne tale for sig selv.

Vi var mange, der var meget imponerede over brændestablen :)Denne rhododendron var jeg helt vild med. Kender dog ikke dens navn. Bladene var helt lodne og bløde - de orange af dem.
Hvis jeg havde plads, så skulle jeg have sådan en! Den var for lækker.


Efter et par timers ophold, kørte vi videre.

Næste stop var Bangsbo Botaniske Have, hvor de havde mange spændende ting - men især var jeg begejstret for deres spaltebed. Det var fantastisk smukt. Det fortæller jeg næste gang jeg laver et indlæg fra Haveturen til Nordjylland.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt at se sommerbilleder igen. Det er godt nok en stor og flot have i hat set :o)

  SvarSlet
 2. Tak for turen i Milbakhaven, de var på besøg i min have i sommer. Jeg kan godt forstå, I var imponeret over brændestablen, den er godt nok fantastisk.
  Du skulle nu en gang komme over og se min have, jeg har mange af den slags rhododendron, jeg gætter på, at denne hedder R. pachysanthum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var meget i deres have, der var imponerende :)

   Jeg vil skam gerne over og se din have, det skal bare også lige passe med datoer :)

   Slet
 3. Mange dejlige steder, du viser fra haven. Jeg har endnu ikke selv været der. Brændestablen er da virkelig noget for sig :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må se om du kan komme en tur forbi haven - den er det værd :)

   Slet
 4. Ja, der ser dejligt ud! Og brændestablen er da helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 5. Milbakehaven er bare en dejlig have, som jeg har besøgt flere gange. Jeg var i Bangsbo for første gang i år til marked, bestemt ikke sidste gang. Jeg glæder mig til at høre mere fra turen.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en dejlig have Milbak har :)

   Slet
 6. nice article great post comment information thanks for sharing.
  หนังออนไลน์

  SvarSlet