torsdag den 19. august 2004

Amazon-amok...

...eller hvad man nu skal kalde det.

Faktum er at jeg "kom til" at købe et par musik-dvd'er på amazon.de her til aften. Regningen lyder på 128 euro...så det er godt jeg får pengene refunderet når varerne ankommer :o)

 Amazon.de fordi det drejer sig om tyske musik-dvd'er. Dem kan man ikke finde ret mange andre steder, i hvert fald ikke dem, jeg vil have fat i, Rammstein måske en undtagelse.

 Det var første gang jeg handlede på det tyske site, men det gik da over al forventning; Da jeg nåede til "kassen", var leveringsadresse, kortnummer etc. allerede indtastet på forhånd - de har altså styr på det hejs, har amazon :o)

 Hvad har jeg så købt?
"Rammstein - Lichtspielhaus" (Næppe min musiksmag, men til gengæld unge menneskers)
"Die Toten Hosen - Reich & Sexy II: Die fetten Jahre" (Et af mine tyske favorit rockbands)
"Udo Lindenberg - Die erste Vision" (Tysklands rock-bedstefar eller "Panik-Onkel", som de plejer at kalde ham - eneste dvd jeg har købt til mig selv - i denne omgang)
"Falco - Everything" (Der var kun eet eks. tilbage, men håber den er med i pakken, glæder mig til at gense "Jeanny"-videoen, den var for fed dengang i 80'erne)
"Böhze Onkelz - Adios (CD + DVD)" (=Larm, men enormt populære i Tyskland lige nu)

 UPDATE: Wow, var lige inde for at se, om der var sket noget med min bestilling; den er allerede ved at blive pakket - og Falco står på listen, så håbet er lysegrønt, hvis ikke på vej til at blive mørkegrønt :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar