søndag den 8. august 2004

Et anderledes shopping-gen...

...er vist, hvad jeg har. Jeg kan godt lide at ose - men det kommer sandelig an på hvilke forretninger, vi snakker om. Mht. tøj og sko er mit shopping-gen nærmest nul. (Undtagelse: MC-udstyr) Der går nemt flere måneder mellem mine besøg i tøj - og skobutikker.

Faktisk sker det næsten kun, når jeg er på "tøsetur" med min mor, så det vil sige 2-3 gange om året. Det kan jeg lige overkomme, for jeg synes, at det tager en pokkers tid at prøve tøj - og det er enormt besværligt hele tiden at skulle tage tøj af og på.

Det samme med sko, men når man har afsat det meste af en dag til "projektet", er det mere udholdeligt. Synes dog altid at frokosten er højdepunktet :o)

 Men ok - jeg har heller ingen grund til at gå op i min påklædning, da min mcdragt alligevel begrænser mulighederne enormt - og jeg gider altså ikke slæbe tøj med og så skifte. Synes det er besværligt nok at skulle have skiftesko med *G*

 Til gengæld har jeg ikke noget imod at opholde mig i længere tid i forretninger, der handler med:

Motorcykler
Bøger
Computere
Boligudstyr
Dyreartikler
Mad-specialiteter

 Sidst men ikke mindst, så elsker jeg at vade rundt i havecentre og blive inspireret.

 I løbet af det sidste års tid har jeg dog ikke været i ret mange forretninger - det er meget nemmere at købe via nettet; Jeg kan sidde i ro og mag herhjemme og udvælge det, jeg vil have, på det tidspunkt, der passer mig.

Der er ingen kø ved kassen, jeg slipper for puffen og masen fra andre og varerne bliver leveret direkte til min dør. Hurra for internet-shopping :o)

 Hvordan har du det med shopping?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar