tirsdag den 14. april 2015

Jeg er altså heldig, når jeg selv skal sige det

Har i dag fået tilbudt en del gratis ting, fra nogen der er ved at tømme et hus pga. flytning. Jeg ved ikke, om jeg kan bruge det hele, men så kan jeg vel give det væk...f.eks. i en give away - eller smide det ud?!

Den allerbedste ting er denne bænk:


Jeg gør mig jo temmelig mange tanker om, hvordan min forhave skal se ud - og det eneste jeg ved indtil videre, er at jeg vil have en bænk under vinduet.

Bevares, den trænger til noget istandsættelse, men forhaven bliver jo også først et projekt til næste år, så der er tid nok.

Men, jeg tror ikke sådan en bænk er helt billig, så det er da forrygende at få den tilbudt gratis. Skal dog lige have den fragtet hjem...når kæresten er her til at hjælpe med at bære.

Et marmorbord blev det også til + en ekstra plade, der vistnok kan ligge på et lille bord jeg også fik (se billedet under marmorbordet.)


Det trænger også til istandsættelse, men jeg kan ret sikkert finde anvendelse for det i mit haveskur om ikke andet (når skuret er kommet i orden!) - eller måske i udestuen... :)


Jeg er også helt vild med denne skammel...den ville være oplagt at afprøve noget af det der vintagemaling på...

Hvor jeg vil have den stående ved jeg ikke endnu, men måske i udestuen som plantepiedestal?!


Så er der granitfisken/fabeldyret her....hvordan vi får det hjem, har jeg ingen anelse om, men det problem lader jeg kæresten finde en løsning på :)

Jeg ved heller ikke, hvor den skal stå endnu, men det bliver nok et eller andet sted i køkkenhaven, kunne jeg forestille mig. Når belægningen er færdig.


Udover en del gamle brædder/hylder i godt træ (vil gerne have lavet nogle flere insekthoteller) var der disse småting:


Om jeg kan bruge alle disse ting til noget, må tiden vise...ellers er det jo muligt, der findes folk i blogland, der godt kunne tænke sig at deltage i en give away?!

"Blomster-pynten" der hænger på plankeværket skal jeg dog nok finde plads til - det samme gælder nok også de to glasting...men ellers ved jeg ikke.

Syntes bare tingene var for gode til at smide ud, så jeg sagde ja tak.

Nå ja...en gasgrill blev det også til...men den ved jeg ikke om virker...så... det må manden finde ud af :)

Men alt i alt har jeg vist været ret heldig? :)

8 kommentarer:

 1. Jeg synes også du har vært heldig, og gjenbruk er da bare en god ting! Folk kaster alt for mye!

  Hvis ikke du vil beholde det kan du jo bare gi det videre i en Give away :)
  God idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide tanken om "cirkulær økonomi"= genbrug...selvom vores politikere helst ser vi forbruger og forbruger...så væksten stiger (den kan for pokker ikke vedblive at stige...mener jeg!)

   Jeg tror nogle af tingene ender i en give-away :)

   Slet
 2. Tillykke med alle tingene, håber kæresten synes om det og vil hjælpe dig. Bent ville have nægtet og få alt det ind i huset, han smider hellere ud end gemmer med mindre det er noget, der kan bruges i hans værksted :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak...heldigvis har han ikke brokket sig....men nu er heller ingen af tingene kommet ind i huset. ;) og haven har han selv sagt er min afdeling...der hjælper han blot til så godt han kan.

   Han er vældig fornøjet med den der gasgrill (Ved dog stadig ikke om den virker...skal have købt gas først)

   Slet
 3. Heldig dig, det er da som at få gaver uden for sin fødselsdag. Det er nogle dejlige ting. Det du kalder for en fisk eller fabeldyr er det ikke en kanin ? det syntes jeg så bestemt det ligner.
  Bare se at få det hjem, det kan jo alt sammen bruges :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik at vide, at det var en fisk...og det ligner det egentlig også....synes jeg.... Men...det er nu heller ikke det vigtigste...den er flot...og det er det vigtigste :)

   Nja...tvivler på jeg kan bruge de der små hvide "Japanlignende lygter"...jeg er ikke særlig god til det der med "nips"...haha ;)

   Slet
 4. Hej Esther.Hold da helt op nogle gode ting du har fået......................det ville jeg da også gerne
  have med hjem i min have.
  Spændt på at se hvor du bruger tingene.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   ja det var ikke så tossede ting at få...men er nu ikke helt sikker på jeg kan bruge det hele...det må tiden vise )

   Slet