onsdag den 1. april 2015

Dagens opgaver

I morges gik vi i gang med at gøre klar til udplantning af tomaterne, både på det nye stativ og i de sædvanlige kasser.

Kattene var der selvfølgelig straks, for det der stativ er da et dejligt spændende sted at lege...!


Endelig fik vi dog lov til at fylde jord i beholderne og så kunne jeg plante ud.Øverst: 'Tumbling Tom' og 'Black Cherry'
Nederst: 'Datterino' og 'Red Profusion'

Udover udplantningen af tomater, fik jeg sat lathyrus'erne i udestuen. Det samme med Eryngium, nyresnerler og de tomatplanter, der indtil i dag har stået i køkkenvinduet.

Indendøre fik jeg udpriklet mine tobaksplanter 'Lime Green' og 'Affinis', foruden de tre slags pragtsnerler ('Grandpa Ott's, 'Heavenly Blue' og 'Crimson Rambler') og Frøkenhat 'Envy'.

Nu er det jo stadig ikke ret varmt om natten og derfor er jeg også storforbruger af fiberdug lige pt. Alle planter i udestuen er dækket om aftenen/natten + der kører en varmeblæser (7-8 grader). De fleste tomatplanter har stået i udestuen en sidste månedstid med fiberdug over - og de lever da endnu, omend de endnu ikke er så store ('Tumbling Tom' har stået inde - det ses på dens størrelse.)Til sidst et par billeder fra mistbænken og haven:

Kejserkronen (denne gang kommer jeg ikke til at skrive lilje...hihi) har det supergodt i mistbænken.


Disse 'Pusch...etellerandet' står fint i det ene højbed.


En krukke med tete-a-teteløg, købt som planter sidste år.


3 kommentarer:

 1. Det er da næsten synd at misserne ikke kan beholde deres nye klatrestativ :o)
  De blå du viser mener jeg hedder Porcelænshyacinter..men jeg er ikke 100 % sikker. Men de dufter så skønt og holder længe i en lille vase.
  Er du ved at være på toppen igen ?. Nu må i have en god Påske
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, jeg har haft det bedre i dag...men er godt nok også træt efter dagens opgaver. Du må også have en rigtig dejlig påske :)

   Slet
 2. Ja, du er ikke alene om å være storforbruker av fiberduk, for det er jeg også. Til neste uke skal jeg også ha mine planter i drivhuset, og da med varme på om natten. Jeg har lest at tomater ikke skal ha det kjølig og ikke under 10 grader. Tror ikke jeg klarer det med en gang , for her er det stadig frost om natten.
  Så fine katter du har!

  SvarSlet