søndag den 12. april 2015

Messe-søndag

I formiddags tilbragte vi et par timer i Hårlevhallen, hvor der var messe.

Jeg glemte fuldstændig at tage billeder, hvilket er typisk mig. Vi blev bl.a. præsenteret for en særlig regnvandstønde, som vi fandt meget spændende, men pga. af min glemsomhed, må I nøjes med et billede fra brochuren.

Vi er ikke særlig begejstrede for den almindelige grønne vi har lige nu, så da vi så denne blev vi ret interesserede.


Den kan indeholde hele 300L vand, er en hel del pænere end den grønne (lysegrå) og så er der plads til at man kan plante foroven. F.eks. jordbær. Så vi er nu gået i tænkeboks (den er jo ikke helt billig...!)

Den sidste stand vi kom forbi, havde jeg med vilje gemt til sidst. Det var nemlig Hos Gaardejerinden. 


Hun havde en meget fin stand, synes jeg.

Der er jo temmelig begrænset med plads på sådan en messe, så jeg må se at få mc'en trillet forbi hendes forretning en gang, så jeg kan se hele hendes udvalg. Jeg kører jo næsten forbi til/fra jobbet.


Selvfølgelig fik jeg også hilst på Gårdejerinden aka Karina. Skønt at få sat ansigt på folk hvis blog man har læst i lang tid :) og sjovt hvor nemt det er at få gang i snakken, når man "kender hinanden" i forvejen.


Jeg købte dog ingenting idag, da det der med at pynte i haven ikke er aktuelt lige for tiden, hvor vi roder med sten, grus, maling, armeringsjern m.m.


Især var jeg ret interesseret i hendes Vintage-maling...jeg kan helt sikkert godt finde nogle ting herhjemme, der ville blive smukkere af en sådan behandling... :)

Efter at have afsluttet besøget hos Karina, gik vi hjemad....der er jo ligesom en hel del, der mangler at blive gjort i haven.

Desværre nåede jeg ikke at få omplantet mine planter/frølinger, som jeg ellers havde planlagt, da et andet og større projekt i haven tog en hel del længere end beregnet...men mere om det i et andet indlæg senere i aften.

4 kommentarer:

 1. Du er ikke alene...Jeg har heller ikke blogget den sidste uge, arbejdet tager eget af ens fritid og manskal jo også sove ind i mellem :o)
  Så jeg har regnet med at få lavet et indlægi dag.
  Den der regnvandt tønde den syntes jeg godt om..kunne du ikke lige skrive prisen. Det ser ud til at det har været en fantastisk messe. Gårdejerinden kender jeg ikke, men det kan jeg da komme til :o) forsat god søndag til dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arbejdet tager ALT for meget af ens fritid....og nu nærmer afgangsprøverne sig også...øv...det giver så meget ekstraarbejde...= mindre tid til haven...

   Regnvandstønden kunne fås for 2250,- på messen....med rabat...så den koster vist omkring 2500- + levering.....så vi overvejer stadig. Måske venter vi til næste år, hvis vi beslutter at vi vil have den, for jeg vil have installeret en udendørs vandhane inden for den næste måneds tid og det er heller ikke billigt.

   Slet
 2. Hej Esther
  -og tak for de fine ord ;0) Det var rigtig hyggeligt at få hilst på dig - og ja, snakken gik hurtigt..
  Jeg nåede faktisk ikke selv så meget rundt på messen, men jeg kan da se jeg skulle have været forbi standen med regnvands tønden - for ja, den er da væsentlig pænere end de almindelige grønne :0)

  Det ville være hyggeligt hvis du svingede motorcyklen forbi en dag - så må vi sørger for du kan stille den ordenligt ;0)
  God dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke mødt mange havebloggere, så det er skønt at møde nogen, man "kender" fra nettet, synes jeg...og ja...må snart finde ud til Endeslev...kører igennem næsten hver morgen :)

   Ja, regnvandstønden er flot...og dyr...(2500,-) så vi overvejer stadig :)

   Slet