fredag den 23. april 2004

Det er vist det mest ubelejlige tidspunkt overhove...

Jeg må indrømme, jeg er temmelig spændt på hvordan imorgen spænder af. Jeg skal nemlig have 7-8 gæster (kolleger)....og der er intet vand i hanerne!!!!

Hvis det nu var, jeg bare skulle være mig selv i weekenden, ville jeg nok kun nævne det i en bisætning her på bloggen.......men altså....når man står og skal lave mexicansk mad til 8-9 personer....så får man lidt af et problem, for nu at sige det mildt.

Een ting bliver at klare opvasken....! Det bliver ikke så svært igen....da jeg anskaffer mig papkrus og tallerkener i morgen, (den der "luxusudgave") så er det kun fade, potter, pander og bestik, der må vente på, der atter kommer vand *G*

Men hvad med wc'et??? 8-9 personer, der får hældt en del vædske indenbords skal jo ligesom træde af på naturens vegne et par gange i løbet af sådan en aften.....

Har besluttet at bede de mandlige gæster om at fortrække til haven...så de få spande vand, der heldigvis er til min rådighed - endnu - kan blive brugt til os kvinder - Mand, for et cirkus!

(Og det der med at komme i bad og få vasket hår - dét kan jeg godt glemme alt om! ØV!)

Har lidt på fornemmelsen at kollegerne desværre vil tage tidligt hjem...og det er jeg ked af, da jeg har glædet mig helt vildt til at skulle lave mad til så mange...:o(....så denne totale vandmangel kunne bare ikke komme mere ubelejligt.

Kan selvfølgelig håbe, de vil tage det hele som en oplevelse.....men....er godt nok ikke sikker :o(

Hvorfor har jeg så ikke noget vand?

Tja, et godt spørgsmål. Huset jeg bor til leje i, har privat vandboring med det lækreste, reneste vand - der har ikke været nogen problemer de sidste 30 år - der har altid været vand i hanerne...bortset altså fra nu.

Det er 2. gang på 2-3 uger det sker. Første gang var da jeg var i Paris, så det berørte mig ikke. Dengang var de uden vand i tre dage...

Jeg har på fornemmelsen, at der er nogen, der sørger for at suge ekstra meget grundvand op pt. så de husejere, der endnu ikke har villet betale de 62.000 det koster at blive tilsluttet det offentlige vandnet, (På trods af at der er vandledninger - eller hvad det nu hedder - næsten helt op til husene.....de er altså bare ikke tilsluttet, så er det så dyrt....!) kan blive inddirekte "tvunget" til at lade sig tilslutte.....desværre kan det bare ikke bevises!

Jeg synes stadig det er dybt underligt.....at en boring, der når 26 meter ned - og derfor burde have snablen i mindst 4-5 m. grundvand, hvis ikke mere....kan blive fundstændig tørlagt i løbet af et par timer...der var vand i morges, da jeg tog afsted 7.30..og kl. 10 var det helt væk??!!.....der må simpelthen være nogen, der suger ekstra meget op i disse dage!

Så, derfor er jeg nu i denne irriterende situation.....forsøger dog at se optimistisk på det; har i det mindste stadig elektricitet...:o)

Jeg har overvejet at aflyse i morgen.......men for filan......jeg har jo købt ind....og det er lykkedes os at finde en dato, hvor flest muligt kunne komme.....og flere gav i dag udtryk for, hvormeget de glædede sig....og det gør jeg jo også....

Hvad ville DU gøre i min situation?? Ville du aflyse.....eller følge den "plan" jeg har lagt og håbe kollegerne vil tage det som en oplevelse?
Hvad ville du gøre som gæst i en sådan situation??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar