lørdag den 17. april 2004

Mad tager tid.....eller "ruskumsnusk"

Jeg har opgivet at kigge på prøveopgaver i aften!

Jeg blev jo pludselig - mens jeg var ved at skrive forrige indlæg - forstyrret noget så vedholdende af min mave, at jeg måtte ud i køkkenet og se om ikke der skulle være et eller andet spiseligt, når nu æggekagen ikke var mulig. Jeg nægter på det bestemteste at spise æggekage uden purløg og bacon!

Jeg har stadig ikke fået noget at spise......men det er nu ikke fordi, jeg ikke er ved at lave noget spiseligt....ehm...nå ja.....det får jeg jo at smage om det er :o)

Lige nu snurrer noget "ruskumsnusk" på panden....

Et bette rødløg i tern blev svitset i lidt olie. I mens tog jeg resten af jordskoksovsen fra tidligere i dag og smed den en tur i blenderen, så jordskok-terningerne forsvandt, og den blev mere cremet. Derefter i en gryde, hvor den nu venter på at blive varmet op.

Tilbage til ruskumsnusken;
4 kartofler i kvarte skiver blev smidt ned på panden til løget, det samme med et glas champignon - altså uden glasset ;-).

Så en hel aubergine i halve skiver oveni, 3 tomater i tern ligeså og til sidst, 4 blade ramsløg i bitte små stykker.

Tilsatte lidt vand.og så skal det bare snurre til aubergineskiverne er møre.

Jeg smager selvfølgelig til med salt, peber og Pirgos Moussaka Mix fra Spicy Spoon.

Er godt nok spændt på, hvordan det kommer til at smage - opdatering følger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar