torsdag den 20. oktober 2005

At have eller ikke have – en kæreste

På mange weblogs (ingen nævnt, ingen glemt) sker det ofte, at folk skriver om, hvor forfærdeligt det er at være single. Nogle gange lyder det som om livet bare slet ikke er noget værd, hvis ikke man har en kæreste; som om det er decideret flovt at være single??! Jeg kan sagtens forstå, at man kan have en usigelig lyst/trang til en kæreste – og føle hele verden er tom, fordi man er alene. Jeg har selv prøvet at stå i den situation – i flere år, faktisk – men man må altså ikke glemme at leve livet, selvom man tilfældigvis er single.

 Hvis størstedelen af ens tid går med at sukke efter en kæreste for at udfylde ens tomrum, så finder man ham/hende formodentlig slet ikke. Det er selvfølgelig også nemt nok for mig at sige, eftersom jeg – nu - har det rigtig godt med at være single. Det er der for øvrigt mange, der ikke tror på: ”Aj, det er bare noget du siger, inderst inde vil du jo allerhelst have en kæreste”. 

Nu lyver jeg af princip ikke, så hvorfor i alverden skulle jeg dog lyve om hvordan jeg har det? (Folk, der kender mig godt IRL kunne for øvrigt ikke drømme om at sige sådan til mig – de kan jo se, jeg stortrives som jeg har det lige nu.) Det er ikke noget problem at være single, hvis man ikke anser det for et problem. 

Et af de mest enerverende spørgsmål man kan få som single (og det uanset hvordan man ellers har det med at være single) er: ”Skal du da ikke snart have dig en kæreste?” eller ”Hvorfor har du ingen kæreste?” Den slags spørgsmål plejer jeg at besvare med et modspørgsmål: ”Hvad skulle jeg dog bruge ham til?” 

Og netop det spørgsmål har de fleste spørgere haft svært ved at besvare, det bliver oftest til svar a la ”Jamen, det er da dejligt at være to” eller den mere kontante; ”Så får du jo lige så meget sex, som du vil have”... Altså ingen vægtige argumenter for at anskaffe sig en kæreste, i min bog ;o) For sjovs skyld vil jeg nedenfor selv forsøge at besvare spørgsmålet;

Hvad kan jeg bruge en kæreste til? *tænkepause* 
ville være to om at dele udgifterne (muligheden for at bo i eget hus ville stige). *tænkepause* 
Vi ville være to om oprydningen/rengøringen. *tænkepause* 
Jeg ville blive ”passet” de få gange om året, jeg har feber.
 Jeg ville have en ”at blive gammel sammen med”. *tænkepause* *tænkepause slut* 

Kort sagt; jeg ser vist mest en kæreste som en praktisk foranstaltning – og så er der næppe grund til at anskaffe sig en, vel? ;o)

Nå ja, så er der lige det med sex’en. Det klarer jeg helt fint selv – det sker helt uden bøvl og oven i købet med fuld tilfredsstillelse hver gang! *G*

 Ovenstående er selvfølgelig skrevet med udgangspunkt i, hvordan jeg har det lige nu. Det er ikke ensbetydende med, at jeg aldrig nogensinde mere vil have en kæreste.

 Den dag jeg møder en mand, der slår benene væk under mig – kan jeg helt sikkert finde på en masse gode grunde til at få en kæreste ;o) Men indtil den dag, har jeg tænkt mig at fortsætte med at nyde mit nuværende liv :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar