lørdag den 29. oktober 2005

Moderne musik og mig

Den der såkaldte "moderne" musik, er ikke noget jeg gør ret meget i, for nu at sige det mildt *G*

 Når folk snakker om Mew, Carpark North, Bikstone Røgsystem (eller var det røgalarm?), Coldplay og hvad de der "nye bands" ellers hedder, så kan jeg ikke deltage.

Det er jo lidt svært at udtale mig om noget, jeg ikke mener, jeg nogensinde har hørt. Det er ikke fordi jeg ikke gider høre ny musik, men jeg gør ikke rigtig så meget for at følge med - det hænger måske sammen med at jeg i mine teenageår brugte ufattelig megen tid på at holde mig ajour med TopTyve (tv, radio, musikblade etc. etc.) - og derfor er jeg blevet træt af det - men jeg hører altså kun radio sådan ca. 1 time hver 3. måned, så det er temmelig begrænset hvor meget nyt musik jeg hører.

 Så er der selvfølgelig TV'et, men det er oftere slukket end tændt, så det...

 Snakkede med en kollega om ovenstående den anden dag, han var VILDT CHOKERET over min manglende viden om nutidens musik, og udtalte, at hvis jeg også havde sagt jeg ikke kendte til Robbie Williams, ja så ville han fremover ikke snakke med mig *GGG*

 Nå, men hele denne indledning bare for at sige, at jeg nu VED jeg har hørt Mew. Jeg fik nemlig lige tændt for TV'et - for at se DVD - da de blev præsenteret til Nordic Music Award, og så tænkte jeg "Så lad mig da lige høre, hvad det er folk er så begejstrede over...." - og jeg blev ikke imponeret!

Godt nok er det et meget tyndt grundlag (1 sang) at udtale sig på, men jeg kan ikke rigtigt forstå, hvad der skulle være så særligt ved dem? Den sang de spillede "Special" var i hvert fald temmelig kedelig. Irriterende kedelig! Det er i hvert fald ikke en sang, jeg - frivilligt - gider høre igen.

Dermed ikke være sagt, jeg har bandlyst Mew totalt; De må da for pokker have lavet noget, der er bedre end "Special"?? Eller er folk nutildags bare mindre "krævende" når det kommer til god musik?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar